EN

Ztraceni ve hře

Karuna Riazi


Některé deskové hry vás pohltí. Doslova!
Když dvanáctiletá Fárí poprvé spatřila nádhernou krabici s neznámou hrou uvnitř, určitě ji nenapadlo, že by v ní hráči mohli zůstat uvězněni! Když se ale její malý bráška ztratí v kouzelném městě, nezbývá jí a jejím dvěma kamarádům nic jiného, než začít hrát. Vyřeší obtížné úkoly, které pro ně připravil vládce kouzelného světa? Podaří se jim osvobodit bratra a ostatní děti, které ve hře uvízly? Dokážou čelit nástrahám a dostat se domů?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Gauntlet
Původní jazyk angličtina
Počet stran 240
EAN 9788025335895
Datum vydání 26.04.2018
Věk od 11
Formát 135x203 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,405
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Tahle hra vás pohltí. Doslova!

Když dvanáctiletá Fárí poprvé spatřila starožitnou dřevěnou krabici s neznámou hrou uvnitř, netušila, že by mohla být nebezpečná. Dokonale zpracovaná hra, zdobená obrázky starých paláců, věží a mozaikových oken, za kterými se táhnou tajemné stíny tvorů ukrývajících se ve tmě, ji vábila dovnitř. Určitě ji nenapadlo, že by v ní hráči mohli zůstat uvězněni! Když se ale její neposedný bráška ztratí v kouzelném městě, nezbývá jí a jejím dvěma kamarádům nic jiného, než začít hrát.

Dokážou projít neobyčejným světem plným nástrah a dostat se zpátky domů? Vyluští hlavolamy a úkoly, které pro ně připravil vládce kouzelného světa nazývaný Strůjce? Podaří se jim osvobodit bratra a ostatní děti, které ve hře uvízly před nimi a zatím nedokázaly najít cestu ven?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM