EN

Prohnilé město

Leigh Bardugo


Druhý díl oceňované fantasy série Šest vran od bestsellerové autorky Leigh Bardugo!
Kazu Brekkerovi a jeho lidem se podařil nevídaný kousek, za který měli přislíbenou tučnou odměnu. Jenže místo toho, aby se o ni rozdělili, čekala na ně zrada. Proto musí napnout všechny své síly, aby získali to, co jim patří. V temných ulicích zkorumpovaného Ketterdamu se mezitím schyluje k válce. Nebezpečná smrtící droga jurda parem se tu stává předmětem boje o moc. Obstojí Kazova prohnanost proti nepřátelům a zůstanou mu jeho lidé vůbec věrni?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Crooked Kingdom
Původní jazyk angličtina
Řada Šest vran
Překladatel Julie Žemlová
Počet stran 432
EAN 9788025336687
Datum vydání 26.04.2018
Věk od 14
Formát 160x235 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,873
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Kazu Brekkerovi a jeho lidem se podařil nevídaný kousek: vloupali se do nejstřeženější pevnosti světa a ukradli to, za co měli dostat velmi dobře zaplaceno. Místo kýžené odměny však na ně čekala zrada. Podvedeni a oslabeni o jednoho člena, který byl unesen, musí napnout všechny své síly, aby získali, co jim patří.

V ulicích zkorumpovaného Ketterdamu se mezitím schyluje k válce. Nebezpečná droga jurda parem se stává předmětem hry o moc. Zkáza, kterou za sebou nechává, je děsivá.

Obstojí Kazova prohnanost proti starým i novým nepřátelům? Zůstanou mu jeho lidé věrní? Pomstí se za zradu a zabrání rozšíření smrtící drogy, které by mělo nedozírné následky nejen pro griši, ale i pro celý svět?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Šest vran"

Hodnocení čtenářů

Milena Kvapilová
Výborné pokračování. Napínavé, plné zvratů a málo předvídatelné. To, jak Kaz, měl vše promyšlené a byl vždy několik kroků napřed, bylo vynikající. Jen se nemůžu, stejně jako u prvního dílu, zbavit pocitu, že takhle nepřemýšlí teenager, ale někdo aspoň o 10 let starší. Těším se na další díl.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Leigh Bardugo

Leigh Bardugo

Leigh Bardugo se narodila v Jeruzalémě, ale vyrůstala v Los Angeles. Po ukončení studií na Yaleově univerzitě pracovala v reklamě, v novinách a nakonec i jako maskérka a odbornice na speciální efekty. V roce 2012 vydala svou první trilogii Griša, která se ihned stala bestsellerem New York Times a USA Today. Na její úspěch navázala sérií Šest vran. V současné době autorka žije a tvoří v Hollywoodu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM