EN

Temný anděl

Mari Jungstedtová


Ve Visby se chystá okázalá kolaudační party nové kongresové haly. Pro organizátora úspěšné velkolepé akce architekta Viktora Alg?rda je to však party poslední. Druhý den je nalezen mrtvý uvnitř nové budovy a brzy se ukáže, že byl otráven. Souvisí jeho smrt s utajovanou milenkou a plánovaným rozvodem? Komisař Knutas se společně s vyšetřovacím týmem vydává po stopách děsivého rodinného tajemství a rozplétá jemné nitky vražedných motivů.

Detailní informace

Žánr detektivka
Ilustrátor Ivan Mráz
Číslo dílu 6
Jazyk čeština
Původní název Mörka ängeln
Překladatel Karolína Kloučková
Počet stran 245
EAN 9788074732287
Datum vydání 30.11.2014
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství KNIHA ZLÍN
Edice Fleet
Hmotnost 0,38
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Ve Visby se chystá okázalá kolaudační party nové kongresové haly. Pro organizátora úspěšné velkolepé akce architekta Viktora Algarda je to však party poslední. Druhý den je nalezen mrtvý uvnitř nové budovy a brzy se ukáže, že byl otráven. Souvisí jeho smrt s utajovanou milenkou a plánovaným rozvodem?

Komisař Knutas se společně s vyšetřovacím týmem vydává po stopách děsivého rodinného tajemství a rozplétá jemné nitky vražedných motivů. Sám přitom prožívá těžké chvilky se svými dospívajícími dvojčaty a před velké dilema ho postaví i kolegyně Karin Jacobssonová, když mu vyjeví své šokující tajemství. I tentokrát nás autorka nechává nahlédnout do dalších životních peripetií novináře Johanna Berga a jeho lásky Emmy.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Anders Knutas"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM