EN

Hubněte hlavou

Lehčí a smysluplnějí život v šesti týdnech

Frieda Van der Loos-Boudesteijn, Sophie Van Bragt


Jak se naučit mít ráda své tělo (a při tom zhubnout).
Tato kniha je tu proto,aby ses jednou provždy vypořádala s trápením se nad vlastní váhou a zúčtovala s nejistotou a přehnanou sebekritikou. Pomůže ti najít vlastní podstatu, to, co je na tobě skvělé, naučí tě radosti ze života tady a teď. Podstoupíš šestitýdenní dobrodružství, na jehož konci se budeš mít mnohem raději?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Gewichtige Gedachten
Původní jazyk nizozemština
Počet stran 136
EAN 9788026506720
Datum vydání 26.10.2017
Věk od 15
Formát 145x190 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,171
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Milé čtenářko,

Tento pracovní sešit Ti má pomoci v tom, aby ses jednou provždy vypořádala s trápením se nad vlastní váhou a zúčtovala s nejistotou a přehnanou sebekritikou. Má Tě přivést zpět k vlastní podstatě, k Tobě samé, tady a teď. Naučit Tě, aby sis více užívala života a méně spěchala. A navíc, aby sis sama sebe vážila nehledě na hmotnost či tělesné tvary. Najdeš odvahu a podnikneš tohle dobrodružství?

Úkoly v této knize Tě naučí, jak se pozitivně zaměřit na životní styl, který přináší pocit většího štěstí, zdraví a osobní růst. Znovu si začneš uvědomovat, co jíš a piješ, co s Tebou jídlo a pití dělá a jak na něj reaguje Tvůj organismus. To Ti může pomoci v tom, abys lépe kontrolovala své volby a (stravovací) návyky, a bude Tě to motivovat, aby ses správně starala sama o sebe a své vzácné tělo. Takovýto přístup má posléze zase pozitivní vliv na Tvůj obraz sebe sama, na Tvou energii a dokonce i na Tvou váhu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM