EN

Sekerníkův jazz

Ray Celestin


New Orleans, 1919. Zatímco temný sériový vrah – Sekerník – kráčí městem, tři jedinci se jej snaží odhalit.
Temný vrah Sekerník kráčí městem. Detektiv Michael Talbot hledá vodítka k odhalení vražd a sám skrývá vážné tajemství. Bývalý detektiv Luca D'Andrea pracuje pro mafii, jejíž potřeba vraždy vyřešit, je skoro tak urgentní, jako má policie. Ida, sekretářka v detektivní agentuře, zakopne o stopu, která i ji a jejího kamaráda vtáhne do nebezpečného případu. Jak se blíží vrahovo odhalení, Sekerník vyhlásí výzvu: hrajte jazz, nebo riskujete smrt.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Axeman's Jazz
Původní jazyk angličtina
Překladatel Silvie Mitlenerová
Počet stran 480
EAN 9788075059635
Datum vydání 15.02.2018
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,652
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Detektivní důstojník Michael Talbot, který vede oficiální vyšetřování, usiluje o nalezení vodítek a skrývá vlastní závažné tajemství. Bývalý detektiv Luca D'Andrea si uvědomuje, že pracuje pro mafii – jejíž potřeba vyřešit Sekerníkovu záhadu je zrovna tak urgentní, jako mají úřady. A Ida, sekretářka v Pinkertonově národní detektivní agentuře, zakopne o stopu, která ji a jejího kamaráda, hudebníka Lewise Armstronga, zatáhne do toho případu a jeho hrozného nebezpečí…

Jak se Michael, Luca i Ida blíží k odhalení vrahovy identity, sám Sekerník vydává výzvu neworleánskému lidu: hrajte jazz, nebo riskujete, že se stanete další obětí.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM