EN

Králova klec

Victoria Aveyardová


Kdo se postaví do čela povstalců, když Mare přišla o své blesky?
Mare zůstává v zajetí, zbavená svého blesku a mučená vlastními chybami. Přežívá jen díky milosti nového krále. Kluka, jehož milovala, ale vyklubal se z něj lhář a zrádce. Zatímco je v paláci, tak se její skupina povstalců připravuje na válku, protože už nechce žít ve stínu. A pak je tu Cal, vyhnaný princ, který se nezastaví před ničím, aby Mare vysvobodil… Krev proti krvi a schopnost proti schopnosti – hrozí, že nezůstane nikdo, kdo vznikající požár uhasí!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Red Queen 3
Původní jazyk angličtina
Překladatel Alžběta Kalinová
Počet stran 504
EAN 9788075444585
Datum vydání 20.11.2017
Věk od 14
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,731
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Ve světě Stříbrných a Rudých vládne zmatek. Mare zůstává v zajetí, zbavená svého blesku a mučená vlastními chybami. Přežívá jen díky milosti nového krále – kluka, jehož kdysi milovala, ale nakonec se z něj vyklubal lhář a zrádce. Maven Calore pokračuje v pletichách své mrtvé matky a snaží se získat moc nad celou zemí i nad svou zajatkyní. Zatímco Mare v paláci trpí pod účinky tichého kamene, její kdysi ubohá skupina novokrevných a rudokrevných se organizuje, cvičí a nabírá nové členy. Připravují se na válku, protože už se nechtějí skrývat ve stínu. A Cal, vyhnaný princ, který také usiluje o lásku blýskající dívky, se nezastaví před ničím, aby ji vysvobodil. Krev se obrací proti krvi a schopnost proti schopnosti. Hrozí, že nakonec nezůstane nikdo, kdo by vznikající požár uhasil, a z Norty, jak ji Mare zná, zůstane jen černé spáleniště.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Rudá královna"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Victoria Aveyardová

Victoria Aveyardová

Narodila se a vyrostla v East Longmeadow ve státě Massachusetts na malém městě známém snad jen díky nejhoršímu kruhovému objezdu v celých Spojených státech. Přestěhovala se do Los Angeles, kde na Univerzitě Jižní Kalifornie vystudovala scenáristiku a dodnes tam žije, přestože tam člověk nepozná, jestli je léto, nebo zima. Píše knihy i scénáře a svoji kariéru používá jako výmluvu, aby mohla číst hromady knih a koukat se na spousty filmů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM