EN

Zlatan - chlapec, který šel vždy svou cestou

Yvette Darska


Poutavý příběh několikanásobného mistra Itálie, Francie, Nizozemska a Španělska v unikátním podání - Zlatan je jen jeden!
Poutavé vyprávění o tom, jak se tak trochu problémový kluk stal jedním z nejslavnějších fotbalistů současnosti. Vhodné nejen pro mladší čtenáře!

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Ibra - Chłopak, który odnalazl wlasna droge
Původní jazyk polština
Počet stran 208
EAN 9788025239544
Datum vydání 24.04.2017
Věk od 6
Formát 170x240 mm
Nakladatelství Egmont
Edice Fotbal
Hmotnost 0,505
Typ Kniha
Vazba brožovaná šitá s chlopněmi

Atraktivní knížka o Zlatanu Ibrahimovičovi, v současnosti útočníkovi slavného Manchesteru United, je příběhem neochvějné vůle a odhodlání na cestě k vrcholu. Jde o součást série unikátně pojatých knížek o slavných fotbalistech. Autorka vypráví o tak trochu problematickém klukovi, který se díky tvrdé práci a obrovskému sebevědomí stal jednou z nejobdivovanějších fotbalových hvězd. Ideální i pro mladší čtenáře!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Yvette Darska

Yvette Darska

Yvette Darska je milovnice fotbalu, fotografování a Toskánska a také matka dospívajícího chlapce. Láska jejího syna k fotbalu ji inspirovala k nápadu na napsání série knih pro děti o jejich fotbalových idolech. První kniha série, Messi: Malý chlapec, který se stal velkým fotbalistou, byla dlouhé měsíce na seznamu bestsellerů a byla také nominována na prestižní ocenění IBBY. Druhá kniha, Ronaldo: Chlapec, který věděl, za čím jde, byla podobně úspěšná a po ní autorka napsala příběhy dalších fotbalistů, například Zlatana Ibrahimoviče nebo Neymara Jr.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM