EN

Trénink mozku pro 2. stupeň ZŠ

Michal Černý.


Naučte své děti učit se!
Knížka vychází z konceptu myšlenkových map známého amerického autora Tony Buzana. Michal Černý ovšem tuto metodu upravil pro českého dětského čtenřáe tak, aby děti mohly pracovat s důvěrně známými reáliemi a pohybovaly se v prostředí, které je jim blízké.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 44
EAN 9788026507871
Datum vydání 23.08.2018
Věk od 6
Formát 270x190 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,169
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá 2 skobkami (sešitová)

Knížka vychází ze známého konceptu amerického autora Tonyho Buzana – z konceptu myšlenkových map. Myšlenkové mapy využívají práce s pojmy a obrazy k propojování různých center v mozku a usnadňují tak dětem i dospělým pochopení problémů, vzájemných vztahů mezi subjekty a výrazně napomáhají procesu učení. Kniha je určena starším dětem – žákům druhého stupně. Nabízí jim spoustu aktivit a cvičení, které pak mohou děti samostatně rozvíjet dál. Autor Michal Černý vychází ze svých mnohaletých zkušeností při hledání těch nejlepších technik na podporu tvůrčího myšlení a schopnosti rychle se učit.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Michal Černý.

Michal Černý.

Vysokoškolský pedagog edTechu a publicista Michal Černý si čas od času hraje na spisovatele. Je autorem bezpočtu článků a knih, propagátorem technologií ve vzdělávání, které nejen implementuje, ale také o nich s radostí učí. Vede studenty k tomu, aby uměli samostatně přemýšlet, integrovat technologie do vzdělávání sebe i druhých a hledat originální řešení. Působí na Kabinetu informačních studií a knihovnictví v Brně.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM