EN

Agentka

Hana Whitton


I literární agentka může rozjet pátrání. Třeba po vlastním štěstí.
Amy Mannová má zdánlivě všechno, co si lze přát ke štěstí – úspěšnou a prosperující literární agenturu v Oxfordu, zajímavou práci spojenou s neméně zajímavými služebními cestami, krásný starý dům na anglickém venkově a spoustu přátel i ctitelů. Po trpkém rozchodu s dlouholetým partnerem se však zdráhá navázat jiné než přátelské vztahy... Ano, touží po lásce, po partnerovi… ale jak překonat strach, který ji neustále svazuje?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 264
EAN 9788075972279
Datum vydání 08.11.2018
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,425
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Amy Mannová má podle mínění svého okolí všechno, co si lze přát ke štěstí – úspěšnou a prosperující literární agenturu v Oxfordu, k níž se vypracovala po létech zkušeností v nakladatelstvích, zajímavou práci spojenou s neméně zajímavými služebními cestami, krásný starý dům na anglickém venkově a spoustu přátel i ctitelů. Po trpkém rozchodu s dlouholetým partnerem se však zdráhá navázat jiné než přátelské vztahy... Ano, touží po lásce, po partnerovi… ale jak překonat strach, který ji neustále svazuje?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Hana Whitton

Hana Whitton

Hana Parkánová-Whitton vystudovala na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy obor čeština – angličtina. Poté působila v řadě českých nakladatelství a současně překládala z angličtiny. Nyní cestuje se svým anglickým manželem Paulem mezi Prahou a domovem nedaleko Oxfordu, kde má literární agenturu a kde se věnuje vlastní tvorbě – příběhům inspirovaným anglickým prostředím (Jak si na anglické zahrádce vypěstovat českého trpaslíka, Moje anglická babička, Jak nemít na pikniku o jeden sendvič míň, Jak si neudělat z domova cirkus jako na Piccadilly), historickým románům (Eliška Přemyslovna, Karel IV., Anna Česká, Anežka Česká, Císařova hvězda, Sága rodu Reissových, Ten, který se měl stát králem, Větrná hůrka rodiny Brontëových a další) a detektivkám (Čtvrtý jezdec Apokalypsy, Sedmý hřích se trestá smrtí, Konec záletné lady). S manželem napsali knížku o anglických reáliích (Life and Culture in the U.K.) a „fotografické a literární toulky“ anglickou literaturou (Toulky literární Anglií). Autorka spolupracuje i s Českým rozhlasem, který odvysílal knihu Moje anglická babička jako četbu na pokračování. Řada jejích titulů vyšla též jako audioknihy.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM