EN

Láska z deníku

Srdcovky

Sarah Jio


Na kouzelném ostrově se můžete znovu zamilovat!
Emily se po rozvodu vypraví na místo, které v dětství nejvíc milovala – na kouzelný ostrov Bainbridge, kde žije její svérázná teta Bee. Představa klidné dovolené se rozplyne, když potká pohledného souseda své tety Jacka a vzápětí narazí na svou dávnou lásku Grega. Emily je oběma muži okouzlena, problém je, že neví, kterým víc. Pak však objeví starý červený deník, jehož četba ji úplně pohltí – a díky němu také pochopí, kam skutečně patří.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Violets of March
Původní jazyk angličtina
Počet stran 320
EAN 9788026711681
Datum vydání 07.06.2018
Věk od 15
Formát 120x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Edice Srdcovky
Hmotnost 0,325
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Edice Srdcovky přináší výběr těch nejlepších románů pro ženy, které si můžete přibalit na cesty. Začtěte se v letadle, ve vlaku, u vody nebo třeba když jedete do práce.

Ať už míříte kamkoli, nepřestávejte snít!

Emily se po rozvodu vypraví na místo, které v dětství nejvíc milovala – na kouzelný ostrov Bainbridge, kde žije její svérázná teta Bee. Představa klidné dovolené se rozplyne v nenávratnu, když potká pohledného souseda své tety Jacka a vzápětí narazí na svou dávnou lásku Grega. Emily je oběma muži okouzlena, problém ale je, že neví, kterým víc. Pak však v tetině domě objeví starý červený deník, jehož četba ji úplně pohltí – vypráví milostný příběh ženy, která na ostrově před časem žila. Je možné, že se deník k Emily nedostal pouhou náhodou?

A jak souvisí s jedním z mužů? Jedno je jisté – díky němu Emily pochopí, kam skutečně patří.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Milena Kvapilová
Série Srdcovky mě moc baví. V příběhu je opět veliká dávka romantiky, ale tentokrát i jedno hodně staré tajemství. A musím říct, že příběhu to přidalo na atraktivitě. Nakonec mě rozuzlení příběhu Esther zajímalo víc, než to, jak to dopadne s Emily. Ve finále se vše až pohádkově propojilo, ale proč ne. I velké holky mají rády pohádky :-)

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Sarah Jio

Sarah Jio

Sarah Jio je americká spisovatelka, blogerka a novinářka, která působila v médiích The New York Times, Marie Claire, Glamour či SELF. Na rozhlasové stanici NPR moderovala pořad Morning Edition. Její romány byly přeloženy do téměř třiceti jazyků. V nakladatelství Motto vyšly knihy Láska z deníku, Vzpomeň si na lásku a Napiš si svůj šťastný konec. V románu Všechny květy Paříže autorka kombinuje příběh ze současnosti a druhé světové války. Sarah Jio žije v americkém Seattlu s manželem, šesti dětmi a několika psy.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM