EN

Spřízněné duše

John Marrs


Hledání životního partnera nikdy nebylo jednodušší, ale ani nebezpečnější!
Existuje někde váš dokonalý protějšek? Představte si svět, ve kterém ho můžete najít díky novému vědeckému objevu! Jednoduchá analýza DNA a hned je jasné, pro koho jste byli stvořeni. Databáze zahrnuje miliardu lidí z celého světa. Jenže háček je v tom, že touto cestou sice vznikají nová partnerství, ale dochází i k rozchodům. Některá setkání jsou šťastná, jiná šokující a nebezpečná. A co teprve změněná realita v rukou psychopata…
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The One
Původní jazyk angličtina
Překladatel Markéta Polochová
Počet stran 472
EAN 9788075058355
Datum vydání 16.11.2017
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,699
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Existuje někde váš dokonalý protějšek? A co když ho můžete najít díky novému vědeckému objevu?

Originální a čtivý thriller Spřízněné duše vás uvede do světa, ve kterém technologie rozboru DNA umí určit, pro koho jste byli geneticky stvořeni. Průlomová metoda hledání ideálního partnera se rozšíří po světě, v databázi je miliarda lidí. Touto cestou ovšem nejen vznikají nové páry, ale dochází i ke spoustě rozchodů. Co to přinese objeviteli genu? A co teprve změněná realita v rukou psychopata? Zdá se, že ani spojení skrze DNA člověku nezaručí štěstí.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Sandra Procházková
Fantasticky a napínavě napsaná kniha, která se skládá z několika příběhů lidí, které spojuje jen jedno - chtěli pomocí nové technologie rozboru DNA najít svůj dokonalý protějšek. Každý z příběhů je zajímavý a napínavý a každý z nich má nečekaný konec. Víc nenapíši, ať neprozradím příliš - rychle pro knihu, ať se můžete přesvědčit sami:)
Milena Kvapilová
To byla jízda! Nejraději mám knihy, od kterých se nedá odtrhnout a musím číst další a další stránky. A tohle je jedna z nich. Napětí je dokonale dávkované a postupně roste. Nápad jednotlivé příběhy rozdělit a dávkovat je střídavě po kapitolách je geniální. Cca do půlky jsem si říkala, vždyť to není psychothriller. Jak jsem se mýlila. Je a je naprosto skvělý!

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
John Marrs

John Marrs

John Marrs pracuje v Londýně jako novinář na volné noze. Posledních dvacet let dělá rozhovory s celebritami ze světa televize, filmu a hudby pro noviny, časopisy a internetové magazíny včetně Guardian Guide a Guardian Online, Total Film, Huffington Post, Emipre, Q, GT, The Independent, S Magazine a Company. Marrsův třetí román Spřízněné duše následuje po dvou úspěšných knihách – Nesprávní synové a Vítejte, ať už jste kdekoli.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM