EN

Jak si hýčkat zdravá střeva

Proč střeva ovlivňují náš zdravotní stav i hmotnost

Adrian Schulte


Změňte stravovací návyky, uzdravte svá střeva, uzdravte celé své tělo i duši!
Díky této knize pochopíte podstatu trávicího procesu, co přesně se v našem žaludku a střevech odehrává a jak velký vliv to má na všechny další procesy v lidském těle. Zjistíte, které nemoci pocházejí ze špatného stavu střev, jak tento stav napravit a své trávení dostat znovu pod kontrolu. Naučíte se správné stravovací návyky, a můžete využít v knize uvedený 10denní ozdravný program pro svá střeva. Autor je zkušený lékař snažící se šířit osvětu v oblasti vztahu správné výživy a zdraví střev.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Alles Scheiße!? Wenn der Darm zum Problem wird
Původní jazyk němčina
Počet stran 184
EAN 9788026416166
Datum vydání 18.09.2017
Věk od 14
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,263
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Změňte stravovací návyky, uzdravte svá střeva, uzdravte celé své tělo i duši!

Díky této knize psané s lehkostí i humorem pochopíte podstatu trávicího procesu, co přesně se v našem žaludku a střevech odehrává a jak velký vliv to má na všechny další procesy v lidském těle. Zjistíte, které nemoci pocházejí ze špatného stavu střev, jak tento stav napravit a jak své trávení dostat znovu pod kontrolu.

Kniha je hlavně praktickou pomůckou - kromě užitečných rad oceníte návod pro 10denní ozdravný program pro střevní trakt, jehož prvořadým cílem je regenerace střevního systému a zbavení organismu jedů. Kladným přínosem tohoto detoxikačního programu je kromě zlepšení zdravotního stavu také snížení hmotnosti, a to, že se naučíte správné stravovací návyky (tzn. změnu jídelníčku, správné načasování příjmu potravy, pořádné žvýkání jednotlivých soust a vhodné kombinace potravin a nápojů).

Autor v knize také rozebírá vhodnost a nevhodnost nejčastějších složek lidské potravy (sacharidy, bílkoviny, vláknina, ale i alkohol, káva, mléko, ovoce, zelenina, pečivo…) z hlediska zdraví střevního traktu.

Dr. Adrian Schulte je zkušený lékař a specialista na přírodní medicínu, věnující se diagnostice a léčbě střevních obtíží podle metody F. X. Mayra, a snažící se šířit osvětu v oblasti vztahu správné výživy a zdraví střev.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM