EN

Deprese: Zvládněte ji bez léků a získejte svůj život zpátky

30denní plán na změnu životního stylu navíc

Kelly Broganová, Kristina Lobergová


Dostaňte svůj život pod kontrolu, probuďte svou mysl a dopřejte svému tělu více energie.
Deprese není nemoc. Je pouze signálem, že v těle není něco v rovnováze. Doktorka Kelly Broganová v knize boří mýty, jimiž konvenční medicína opředla příčiny i léčbu deprese předepisováním zázračné pilulky na špatnou náladu. Rozhodla se posvítit si na tento tmavý prostor a ukazuje, že většinu duševních chorob má na svědomí životní styl a jednoduchou změnou každodenních návyků se můžete deprese zbavit. Staňte se pánem svého života a získáte více než jen odměnu v podobě duševní rovnováhy.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název A mind of your own
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Kočičková
Počet stran 296
EAN 9788026507277
Datum vydání 08.02.2018
Věk od 14
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,517
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Deprese není nemoc. Je pouze signálem, že v těle není něco v ­rovnováze. Může jít například o potravinou intoleranci, nerovnováhu cukru v krvi, disfunkci štítné žlázy či chybějící živiny ve stravě.

Doktorka Kelly Broganová v knize boří mýty, jimiž konvenční medicína opředla příčiny i léčbu deprese předepisováním zázračné pilulky na špatnou náladu. Autorka se rozhodla posvítit si na tento tmavý prostor a ukazuje, že většinu duševních chorob má na svědomí životní styl a jednoduchou změnou každodenních návyků se můžete deprese zbavit. Základem je upravit jídelníček, zařadit dostatek vhodného pohybu i spánku a naučit se pracovat se stresem.

Staňte se pánem svého života a získáte více než jen odměnu v podobě duševní rovnováhy. Dostanete svůj život a své tělo pod kontrolu, budete mít jasnou mysl i ducha a více energie. Poslechněte svůj rozum a vydejte se na vlastní cestu. Své tělo můžete vyléčit i bez medikamentů.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM