EN

Jakubův cestovní deník

Jakub Čech


Pěšky z Mexika do Kanady za 121 dní
Do svých čtyřiceti let byl Jakub gaučový povaleč. O dva roky později se postavil na hranice Mexika a USA a se šest a půl kilovým batohem na zádech vyrazil na sever. Šel pouští, kličkoval mezi chřestýši a jedovatými keři, vystoupal do hor Sierry Nevady, brodil se sněhem, bránil jídlo před svišti a mývaly, koupal se v oregonských jezerech. Po 121 dnech a 4 448 kilometrech dorazil na hranice s Kanadou a jeho život už asi nikdy nebude stejný jako předtím.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 328
EAN 9788075057563
Datum vydání 24.08.2017
Věk od 15
Formát 130x190 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,368
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Do svých čtyřiceti let byl Jakub gaučový povaleč. O dva roky později, v dubnu 2016, se postavil na hranice Mexika a USA a se šest a půl kilovým batohem na zádech vyrazil na sever.

Šel pouští, kličkoval mezi chřestýši a jedovatými keři, vystoupal do hor Sierry Nevady, brodil se sněhem a všudypřítomnou vodou, bránil jídlo před svišti a mývaly, koupal se v oregonských jezerech, ve washingtonských lesích zpíval medvědům husitský chorál a všem ostatním hrál po večerech na ukulele.

Někdy šel sám, jindy s těmi, kteří chtěli stejně jako on zmizet z každodenního kolotoče do míst civilizací téměř nedotčených. Po 121 dnech dorazil na hranice s Kanadou a jeho život už asi nikdy nebude stejný jako před tím.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Jakubův cestovní deník"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jakub Čech

Jakub Čech

Jakub Čech je absolvent FAMU, český zvukař, několikanásobný držitel Českého lva za nejlepší zvuk (mimo jiné za snímky Po strništi bos, Tři bratři či Tobruk). Ve čtyřiceti letech znovu objevil zapomenutou lásku k chození (nejen) po horách a od té doby stále častěji utíká za světa filmového zvuku do ticha přírody.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM