EN

Za pokladem s medvídkem Borůvkou

Karolina Václavíková


Umět číst nestačí, je třeba hlavně porozumět!
Plyšový medvídek Borůvka se ztratil. Teď leží v opuštěném hradu a neví, co s ním bude. Když ale v noci přijde Bílá paní a medvídka svými kouzly oživí, začnou se dít věci… Jednoduchý příběh pro malé čtenáře je připravený tak, aby mu děti dobře porozuměly. Vlastní nácvik čtení je rozšířený o zábavné úkoly, které slouží k rozvoji klíčových čtenářských kompetencí. Knížka je doplněna podrobnou metodikou, která je určena jak rodičům, tak učitelům.

Detailní informace

Žánr pohádka
Jazyk čeština
Počet stran 72
EAN 9788025332702
Datum vydání 17.08.2017
Věk od 6
Formát 210x297 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,233
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Výlet na starý opuštěný hrad neskončil pro plyšového medvídka Borůvku slavně. Holčička, která si ho vzala s sebou, ho ztratila, a on teď leží na studené zemi a neví, co s ním bude. Když ale v noci přijde Bílá paní a medvídka svými kouzly oživí, začnou se dít věci. Na Borůvku čeká spousta zážitků, pozná nové kamarády, ale především se vydá na dobrodružnou cestu za pokladem!

Jednoduchý příběh pro malé čtenáře je připravený tak, aby mu děti dobře porozuměly. Vlastní nácvik čtení je rozšířený o zábavné úkoly, které slouží k rozvoji klíčových čtenářských kompetencí. U malého čtenáře tak rozvíjí vyjadřovací schopnosti, vztah k textu a schopnost s ním pracovat.

Knížka je doplněna podrobnou metodikou, která je určena jak rodičům, tak učitelům. Velmi stručně popisuje cíle a zaměření jednotlivých úkolů a vysvětluje jejich řešení.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM