EN

Jóga adjustment - dopomoc v ásanách

Příručka instruktora jógy

Mark Stephens


Od autora knihy Vyučujeme jógu, který je jedním z nejlepších učitelů jógy na světě!
Tento praktický průvodce asistencí v lekcích je určen pro všechny lektory jógy, učitele lektorů a zapálené studenty jógy, kterým vysvětluje umění a důležité detaily, jak dotekem pomáhat studentům jógy. Autor, světově uznávaný učitel jógy, který napsal již několik bestsellerů,v této publikaci přibližuje čtenářům nuance doteku, 7 principů používání doteku během lekce, 25 nejefektivnějších metod taktilního vedení. Kniha obsahuje návody pro více než 100 ásan se stovkam názorných fotografií.

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Yoga Adjustments
Původní jazyk angličtina
Řada ...
Počet stran 328
EAN 9788026430308
Datum vydání 05.03.2020
Věk od 18
Formát 170x243 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,63
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Tento praktický průvodce asistencí v lekcích pro všechny lektory jógy, učitele lektorů a zapálené studenty jógy vysvětluje umění a důležité detaily, jak dotekem pomáhat studentům jógy. Autor Mark Stephens je světově známý odborník v oblasti vedení jógových lekcí a v této publikaci přibližuje čtenářům filozofii praxe jógy, nuance doteku během vedení lekce a při zdokonalování ásan, sedm principů používání doteku během lekce a dvacet pět nejefektivnějších metod taktilního vedení.

Kniha dále obsahuje více než 850 podrobných instruktážních fotografií a jedinečnou předmluvu uznávané lektorky Shivy Rea.

V první části knihy autor otevírá diskusi o filozofii asistence při józe a dále popisuje metody a techniky dopomoci dotekem s detailním rozborem všech elementů dopomoci jako je komunikace se studentem, vlastností doteku, pěti základních kroků vedení dotekem a pozice a postavení lektora při pomoci studentovi.

V druhé části naleznete, jak pomáhat studentům ve více než 100 ásanách ze 7 skupin jógových pozic. Každá kapitola začíná popisem skupiny ásan se zřetelem na základní pozice. Každá ásana je podrobně popsaná a doplněná fotografiemi.

Poslední část knihy je věnována dalšímu vývoji jógy v jednadvacátém století.

Mark Stephens patří mezi nejuznávanější instruktory jógy na světě. Vyškolil již více než sedm set učitelů. Pořádá kurzy, workshopy a školení po celém světě, napsal několik bestsellerů. Józe se věnuje od roku 1991 a od roku 1996 ji vyučuje. Více informací o něm (v angličtině) naleznete na http://www.markstephensyoga.com/.

Dále od tohoto autora doporučujeme knihy https://www.albatrosmedia.cz/tituly/16120384/vyucujeme-jogu/ a

https://www.albatrosmedia.cz/tituly/35725937/joga-sestavovani-lekci/. V současnosti připravujeme další, týkající se jógy pro lepší spánek, určenou rovněž instruktorům.

Další tituly z řady "..."

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM