EN

Bezesný

Druhý díl mezinárodního norského krimi bestselleru Říše milosti.

Jorgen Brekke


Ukolébavka, která vám nedá spát...
Jsou skladby, které vám zní v hlavě, ale nedokážete si je zařadit. Co když je taková melodie klíčem k vyřešení vraždy? Na mýtině v lese je nalezeno mrtvé tělo zpěvačky a na něm je položená hrací skříňka. K případu je povolán inspektor Odd Singsaker s kolegyní Felicií Stoneovou. Vzápětí je objevena další mrtvola. Jde o nového sériového vraha? A jakou roli v tom hraje tajemná ukolébavka, která případy spojuje?

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Drommelos
Původní jazyk norština
Překladatel Veronika Vladimírová
Počet stran 336
EAN 9788075057693
Datum vydání 21.09.2017
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,53
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Slibná mladá zpěvačka je nalezena mrtvá na mýtině v lese. Hrtan má doslova vyrvaný z hrdla a na těle položenou starobylou hrací skříňku, z níž se line tajemná ukolébavka. Všem zní povědomě, ale nikdo si ji nedokáže zařadit.

Inspektor Odd Singsaker z trondheimské policie, nyní ženatý se svou americkou kolegyní Felicií Stoneovou a právě se zotavující po operaci mozku, je k případu povolán. Když je vzápětí objeveno další tělo dívky také věhlasné pro svůj melodický hlas, obává se Felicia Stoneová toho nejhoršího – případy spolu souvisí.

Jde o nového sériového vraha? A jakou roli v tom hraje starodávná trubadúrská balada ze 17. století? Jaký hrůzostrašný příběh se skrývá za ní?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Singsaker a Stoneová"

Hodnocení čtenářů

Sandra Procházková
Čtivé krimi o sériovém vrahovi s hudebním nadáním:) proložený příběhem z minulosti, který nejenže pomůže v usvědčení současného vraha, ale má i překvapivý konec. Doporučuji.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jorgen Brekke

Jorgen Brekke

Norský autor krimirománů se narodil v Hortenu a po vysokoškolských studiích se s rodinou usadil v Trondheimu. Působil jako pedagog a poté se začal živit jako novinář a spisovatel. Jeho románový debut – detektivní román s historizující zápletkou Říše milosti – byl nadšeně přijat norskými a dánskými literárními kritiky a přeložen do mnoha jazyků. V psaní série s inspektorem Oddem Singsakerem Brekke úspěšně pokračuje.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM