EN

Rok v zahradě

Petra Bartíková


Zjisti, jak se mění příroda v zahradě na jaře, v létě, na podzim a v zimě.
Bzz bzz! Pestřenka odstartovala nálet na mšice, které škodí rostlinkám. „Do toho!“ fandí mušce slunéčko sedmitečné. Mezitím se v trávě mihla myška s dlouhým čumáčkem. Nebo že by to byl rejsek? No ovšem! Myšce se tolik podobá! Zajdi se za ním a dalšími zvířaty podívat do zahrady! Otevři knihu a zjisti, kdy co roste nebo kvete, co dělá žížala hluboko pod zemí nebo jak se vyvíjí žába. Naučíš se poznávat hmyz, který žije na zahradě, a vyrobíš si domeček pro slunéčko sedmitečné. Návod najdeš uvnitř!

Detailní informace

Ilustrátor Aneta Žabková
Jazyk čeština
Počet stran 18
EAN 9788000044538
Datum vydání 22.05.2017
Věk od 3
Formát 250x250 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,4
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Bzz bzz! Pestřenka odstartovala nálet na mšice, které škodí rostlinkám. „Do toho!“ fandí mušce slunéčko sedmitečné. Mezitím se v trávě mihla myška s dlouhým čumáčkem. Nebo že by to byl rejsek? No ovšem! Myšce se tolik podobá!

Zajdi se za ním a dalšími zvířaty podívat do zahrady! Zjisti, jak se mění život na zahradě na jaře, v létě, na podzim a v zimě. Kdy co roste nebo kvete, co dělá žížala hluboko pod zemí, jak se vyvíjí žába?

Díky této knize se podíváš i pod záhon s růžemi. Zjistíš, jak to vypadá doma u krtka nebo kde si čmeláci stavějí hnízda. Naučíš se poznávat hmyz, který žije na zahradě, a vyrobíš si domeček pro slunéčko sedmitečné. Návod najdeš uvnitř!

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Petra Bartíková

Petra Bartíková

Vystudovala českou literaturu a několik let se živila jako novinářka. Ve volném čase jezdila po světě, objevovala knihy pro děti a psala o nich na svůj blog. Po čase novinařinu opustila, aby se vydala vstříc novému dobrodružství – v brněnském nakladatelství B4U Publishing, kde vymýšlela a psala knihy pro děti. V redakci už sice nepracuje, ale dětské knížky má pořád moc ráda. A stále o nich píše blog Bobina dětem.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM