EN

Vítejte na táboře Pikachu

Neoficiální příběhy pro lovce Pokémonů

Alex Polan


Objevte místo, které nadchne všechny malé lovce Pokémonů. Užijte si spoustu zábavy na táboře Pikachu.
Vítejte na táboře Pikachu, kde děti prožívají nezapomenutelná dobrodružství svých idolů ze světa Pokémonů! Přidejte se k týmu Treecko, získejte všechny odznaky a dostaňte se do Pokémoní síně slávy! V cestě vám ale budou stát členové obávaného týmu Frennekin, kteří chtějí zvítězit za každou cenu. Hlavní hrdinové budou muset využít všech znalostí Pokémonů, aby své soky porazili. Jsou ale členové týmu Frennekin opravdu tak špatní, jak se na první pohled zdají?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Welcome to Camp Pikachu: Unofficial Pokémon stories
Původní jazyk angličtina
Řada Pokémon
Počet stran 128
EAN 9788025148242
Datum vydání 26.09.2016
Věk od 9
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Objevte místo, které nadchne všechny malé lovce Pokémonů. Užijte si spoustu zábavy, na táboře Pikachu.

VÍTEJTE NA TÁBOŘE PIKACHU, kde děti prožívají nezapomenutelná dobrodružství ze svých nejoblíbenějších her a animáků. Rozděleni do týmů získávají body a odznaky, po kterých touží každý trenér Pokémonů! V prvních dnech objeví Marco a jeho kamarádi z týmu Treecko perfektní domek na stromě, který jim slouží jako tajná základna. Jenže během hry o vlajku se do jejich skrýše někdo vloupe a celou ji poničí. Kdo by byl něčeho takového schopný? Marco má podezření: Tým Frennekin, který vedou Stella a její bratr Sam!

Sam je pro každou špatnost a Stella dokáže být někdy škodolibá jako samotný Meowth, což je mimo jiné i jméno kocoura, který se často plíží táborem. Tým Treecko je ale připraven využít veškeré své znalosti světa Pokémonů, aby v táborové hře zvítězil.

Jenže když se Sam zraní, tak Marco zjistí, že to nutně nemusí být takový tyran, jak si původně myslel. Může se člověk od základu změnit, stejně jako když Pokémon projde Mega evolucí? Připojte se ke kamarádům z týmu Treecko a zjistěte, jaké je to být na táboře, který jako by vypadl přímo ze světa Pokémonů!

Alex Polan začal sbírat kartičky Pokémonů již v roce 1998. Bydlí severně od San Francisca ve Spojených státech a ze svého domu má nerušený výhled na Tichý oceán. Občas se za oknem zasní a představuje si, že se mezi vlnami objeví jeden z legendárních Pokémonů – Kyogre. Alex má ženu, dva syny a kočku, která je na chlup stejně mrzutá a nabručená jako Meowth.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Pokémon"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM