EN

Velký Gatsby

The Great Gatsby

Anglictina.com


Zdokonalte si angličtinu na večírcích s high society
Mnozí z nás vzpomínají na některé z velkolepých filmových zpracování Fitzgeraldova úspěšného románu. Na okázalých večírcích se opět ponořte do rytmu jazzového věku a nahlédněte do života high society. Všechny texty jsou v angličtině. Nemusíte se však obávat, že byste textu neporozuměli. Je napsaný zjednodušenou angličtinou tak, aby vyhovoval potřebám čtenáře byť jen mírně pokročilého. Na každé stránce naleznete český zrcadlový překlad a na webu si můžete stáhnout nahrávku namluvenou rodilými mluvčími.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 184
EAN 9788026611080
Datum vydání 22.05.2017
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,3
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Mnozí z nás vzpomínají na některé z velkolepých filmových zpracování Fitzgeraldova úspěšného románu. Na okázalých večírcích se opět ponořte do rytmu jazzového věku, nahlédněte do života high society a posuďte, komu závratný ekonomický růst pomohl splnit jeho americký sen.

Všechny texty jsou v angličtině. Nemusíte se však obávat, že byste textu neporozuměli. Je napsaný zjednodušenou angličtinou tak, aby vyhovoval potřebám čtenáře byť jen mírně pokročilého. Navíc na každé stránce naleznete český zrcadlový překlad. V knize jsou komentovány zajímavé jazykové jevy a na konci publikace je uveden přehled základní gramatiky.

Text si můžete poslechnout na nahrávce ve formátu MP3, která je k dispozici na webu albatrosmedia.cz. Titul byl vytvořen týmem internetové jazykové školy www.anglictina.com. Autoři projektu vedení Petrem Špirkem mají s výukou angličtiny více než desetileté zkušenosti. Své poznatky spojují s moderní technologií – publikovali i připravují českými studenty vyhledávané a ceněné multimediální učebnice.

Další tituly z řady "Dvojjazyčná kniha pro pokročilé"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM