EN

Smrtící DNA

Franck Thilliez


Ukrývá se tajemství zla v DNA?
Postgraduální studentka Eva Loutsová byla zavražděna během svého výzkumu v Centru primatologie nedaleko Paříže. Zpočátku se zdálo, že jde o brutální útok šíleného zvířete, ale zdá se, že všechno je mnohem komplikovanější… Komisař Sharko a Lucie Henebelleová musí vyřešit případ, dřív než si TO, co zabilo Evu Loutsovou, přijde i pro ně.

Detailní informace

Žánr thriller
Číslo dílu 4
Jazyk čeština
Původní název Gataca
Původní jazyk francouzština
Překladatel Jiří Žák
Počet stran 432
EAN 9788075056603
Datum vydání 18.05.2017
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,579
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Postgraduální studentka Eva Loutsová byla zavražděna během svého výzkumu v Centru primatologie nedaleko Paříže. Zpočátku se zdálo, že jde o brutální útok šíleného zvířete, ale zdá se, že všechno je mnohem komplikovanější… Komisař Sharko a Lucie Henebelleová musí vyřešit případ, dřív než si TO, co zabilo Evu Loutsovou, přijde i pro ně…

Čeho se vlastně týkal Evin výzkum? A kdo jsou tři fanatičtí vědci snažící se zaplavit svět třicet tisíc let starým virem?

Thilliez opět potvrzuje svou bezkonkurenční schopnost dostat do svých thrillerů fascinující vědecké poznatky, přičemž v tomto románu čerpá z oblasti genetiky a paleontologie. Poutavý děj čtenáře tentokrát zavede z deštivé Paříže přes alpské vrcholky až do vzdálené amazonské džungle.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Komisař Sharko"

Hodnocení čtenářů

Milena Kvapilová
Zajímavé, neskutečně zajímavé. Pokud toho moc nevíteo evoluci, dna, lateralitě a dalších specialitách, rozhodně se něco dozvíte. A to zcela nenásilně, stejně jako Sharko a Henebelleová během svého pátrání. Po Syndromu E je Smrtící DNA dalším skvělým thrillerem, od kterého se budete jen těžko odtrhávat. A pokud jste Syndrom nečetli, nevadí, jedná se o samostatný příběh. Ale to neznamená, že ho nemáte číst. Doporučuji.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Franck Thilliez

Franck Thilliez

Franck Thilliez (* 1973) je jedním z nejčtenějších francouzských autorů. Hned za svůj románový debut byl v roce 2004 nominován na cenu SNCF pro nejlepší thriller. V roce 2007 s románem La Chambre des morts nominaci proměnil ve vítězství a získal za něj i cenu čtenářů Quai du thriller. Od té doby se psaní věnuje na plný úvazek. Ve svých knihách se nevyhýbá násilí či temným stránkám francouzské koloniální minulosti. Z jeho titulů slaví největší úspěch thrillery s neortodoxní dvojicí vyšetřovatelů Lucií Henebellovou a Franckem Sharkem – jejich třetí případ v knize Syndrom E se okamžitě stal bestsellerem a dočkal se publikace ve více než 15 zemích. Thilliez už napsal skoro dvě desítky románů, které svým napínavým zpracováním aktuálních témat nepřestávají čtenáře fascinovat.
Zobrazit profil autora

Recenze

E15 - Minirecenze Smrtící DNA

„…Brilantně napsaný napínavý příběh s mnoha zápletkami přináší vhled do mysli fanatických vědců i do vývoje osobních vztahů obou vyšetřovatelů…“
NAPIŠTE NÁM