EN

U nás doma v zoo: Slůně bez maminky

Tatjana Gesslerová


Napínavé příběhy ze zoo nejen pro milovníky zvířat
Lea miluje zvířata. Když její mamka získá místo ředitelky v zoologické zahradě, splní se jí ten nejkrásnější sen. A navíc jsou prázdniny! Co se to jen s Molly děje? Po porodu svého prvního mláděte je jindy milá a hodná slonice nevypočitatelná a o slůňě se nestará. Lea, která péči převezme, si je ale jistá, že k tomu má Molly nějaký vážný důvod. Umane si, že tu sloní záhadu s kamarádkou Mílou vyřeší stůj co stůj. Vždyť ten obří mrňousek nutně potřebuje svou mámu!

Detailní informace

Ilustrátor Jörg Hartmann
Jazyk čeština
Původní název Zu Hause im Zoo: Trubel im Elefantenhaus
Původní jazyk němčina
Počet stran 144
EAN 9788026414841
Datum vydání 03.04.2017
Věk od 8
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,34
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Lea miluje zvířata. Když její mamka získá místo ředitelky v zoologické zahradě, splní se jí ten nejkrásnější sen. A navíc jsou prázdniny! Léto a život mezi tisíci zvířat přinášejí mnohá dobrodružství a nezapomenutelné zážitky s kamarádkou Mílou čekají!

Co se to jen s Molly děje? Po porodu svého prvního mláděte je jindy milá a hodná slonice nevypočitatelná a o slůňě se nestará. Lea, která péči převezme, si je ale jistá, že k tomu má Molly nějaký vážný důvod. Umane si, že tu sloní záhadu s kamarádkou Mílou vyřeší stůj co stůj. Vždyť ten obří mrňousek nutně potřebuje svou mámu!

Další tituly z řady "U nás doma v zoo"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM