EN

Nebezpečná

Lucia Sasková


Po čem ženy touží? A co jsou ochotné pro své touhy udělat?
Hlavní hrdinka románu Lucie Saskové, autorky bestselleru Zlatokopka, chce jediné: být normální. Mít normální vztah, někoho milovat, být šťastná. Věci se však vyvíjejí jinak, než si představovala. Ocitá se v psychiatrické léčebně a její svět se obrací vzhůru nohama. Najednou je pro ni těžké normálně fungovat, vyznat se ve vlastních vzpomínkách. Je to, co si pamatuje, pravda, nebo bylo všechno jinak? Jedno je jisté: je nebezpečná. Pro sebe i pro své okolí.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Nebezpečná
Původní jazyk slovenština
Počet stran 336
EAN 9788026710257
Datum vydání 07.12.2017
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,449
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Hlavní hrdinka románu Lucie Saskové, autorky bestselleru Zlatokopka, chce jediné: být normální. Mít normální vztah, někoho milovat, být šťastná. Věci se ale nevyvíjejí tak, jak si představovala. Po smrti svého přítele se ocitá v psychiatrické léčebně a její svět se obrací vzhůru nohama. Najednou je pro ni těžké normálně fungovat, vyznat se ve vlastních vzpomínkách, stát si za svými činy. Je to, co si pamatuje, pravda, nebo bylo všechno jinak? A bude mít ještě šanci začít znovu a vybudovat si vysněný život s mužem, který jí jako jediný rozumí? Vše se zdá být nejisté a ohrožené; je totiž nebezpečná. Pro sebe i pro své okolí.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Sandra Procházková
Další výborná kniha oblíbené autorky, kde se mimo jiné dozvíte, jak to "chodí" v některých slovenských psychiatrických léčebnách a jak je lidská mysl křehká a může nám někdy pěkně "zavařit". Rozhodně doporučuji

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM