Kuchařka ze vsi od gurmanka.cz | Albatrosmedia.cz
EN

SLEVA 20 % NA BELETRII PRO DĚTI A KNIHA ZDARMA KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE

Kuchařka ze vsi od gurmanka.cz

O lásce k jídlu a životu

Šárka Škachová

2,0
( 2 )

Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů!
Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života na vesnici a činnosti v kuchyni s ním spojené.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788026413042
Datum vydání 28.11.2016
Věk od 14
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,585
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů!

Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce.

Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života na vesnici a činnosti v kuchyni s venkovem spojené.

V knize naleznete mimo jiné recepty využívající klenoty české přírody, jako třeba pampelišková poupátka jako kapary, naložené petrklíče, omáčky z borůvek, bramboráčky s červenou řepou, ale také opravdovou klasiku, jako je jihočeská cmunda, škubánky s mákem či staročeská velikonoční nádivka.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Uživatelské hodnocení

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM