EN

Buďte tím, kým chcete být

Přeprogramujte se v šesti krocích

Marshall Goldsmith, Mark Reiter


Co nám brání být sami sebou?
Tato kniha pojednává o změně chování a jednání v dospělém věku. Pročnám to moc nejde? Jak se v tom můžeme zlepšit? Podle čeho vybrat, co je třeba změnit? A jak přimějeme ostatní k tomu, aby vzali na vědomí, že jsme se změnili?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Triggers. Creating Behavior That Lasts - Becoming th Person You Want to Be
Původní jazyk angličtina
Počet stran 208
EAN 9788072614691
Datum vydání 23.01.2017
Věk od 15
Formát 165x235 mm
Nakladatelství MANAGEMENT PRESS
Hmotnost 0,36
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Co nám brání být sami sebou?

Při hledání odpovědí na otázky, co ovlivňuje naše chování se autor zaměřil na tzv. spouštěče v našem okolí. Jejich vliv je obrovský.

Spouštěčem může být libovolný podnět, který působí na naše myšlenky a činy. V každém okamžiku našeho bdělého života reagujeme na spouštěče: podněty od lidí, události a okolnosti, které mají potenciál něco změnit. Spouštěče se vyskytují náhle a neočekávaně. Může se jednat o významné události, ale i o zcela bezvýznamné drobností. Může jít o podněty příjemné, ale i kontraproduktivní. Spouštěčů je nekonečně mnoho.

Odkud se berou? Proč nás tak často nutí jednat proti našim zájmům? Proč je neberem vážně? Jak identifikovat rozhodující okamžiky, které v nás probudí hněv, svedou nás na scestí nebo nám navodí pocit smíření se světem? A jak se vyvarovat těch špatných a opakovaně vyvolávat ty dobré? Jak naučit spouštěče pracovat pro nás? A jak docílit toho, abychom odolávali vlivům prostředí, které nás obklopuje? Na tyto všechny otázky vám odpoví kniha, kterou držíte v ruce.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Marshall Goldsmith

Marshall Goldsmith

Podle časopisu Forbes je Marshall Goldsmith jedním z pěti nejuznávanějších světových koučů, seznam jeho klientů je v podstatě výčtem těch největších osobností světového byznysu. Je autorem bestsellerů Mojo a Jak se dostat do vyššího levelu. Za svou práci získal řadu ocenění, časopis Economist jej označil za jednoho z nejvlivnějších současných myslitelů v oblasti podnikání a Wall Street Journal jej považuje za jednoho z deseti nejlepších školitelů v oblasti řízení.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM