EN

Fontána

Jonas Moström


Lze pohřbít démony? Psychiatrička Nathalie Svenssonová přišla o svého snoubence a teď byl zavražděn i její milenec...
Psychiatrička Nathalie Svenssonová řeší u policie obzvlášť náročné případy. Po rozchodu si konečně pořídila vlastní byt ve Stockholmu a rýsuje se také nový vztah se známým hercem. Ten je ale brutálně zavražděn a jeho tělo je hozeno do fontány. Historie se opakuje! Stejně tak zahynul před deseti lety Adam, láska jejího života. A případ nikdy nebyl vyřešen. Nathalie se pustí do vyšetřování na vlastní pěst… Za jakou cenu zjistí pravdu?

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Himlen är alltid högre
Původní jazyk švédština
Překladatel Lucie Olešová
Počet stran 304
EAN 9788075056009
Datum vydání 30.01.2017
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,49
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Lze pohřbít démony? Psychiatrička Nathalie Svenssonová přišla o svého snoubence a teď byl zavražděn i její milenec...

Nová napínavá detektivní série s ústřední postavou Nathalie Svenssonové, psychiatričky specializující se na profily vrahů.

Psychiatrička Nathalie Svenssonová je konečně spokojená se svým životem. Po nedávném rozchodu si koupila vlastní malý byt v centru Stockholmu, ve kterém chce vést zajímavější život, než je život pracující svobodné matky v Uppsale.

Jednou pozdě večer dostane textovku od známého herce Rickarda Ekengarda, s nímž před několika týdny strávila noc. Rickard ji chce znovu vidět a domluví si schůzku. Ale v momentě, kdy Nathalie přichází na místo setkání, Rickard Ekengard je chladnokrevně zastřelen a jeho tělo vhozeno do fontány.

Nejen, že je to hrozná situace, ale Nathalie má navíc pocit, že se historie opakuje! Stejně tak zahynul před deseti lety Adam, láska jejího života. A případ nikdy nebyl vyřešen.

Je to krutá hříčka osudu, nebo spolu vraždy souvisí? Nathalie se pustí do vyšetřování na vlastní pěst a obdrží výhružné zprávy. Zdá se, že pravda je ještě horší, než si vůbec kdy myslela…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Nathalie Svenssonová"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jonas Moström

Jonas Moström

Vystudoval lékařství v Uppsale a poté se s rodinou usadil ve Stockholmu, kde působí jako lékař. Svůj první román Kyvadlo smrti napsal během rodičovské dovolené, po večerech a nocích, když děti usnuly, a splnil si tak dlouholetý spisovatelský sen. Debut i následující román Černý kruh se okamžitě staly senzací švédského knižního trhu. Titulem Fontána zahájil detektivní sérii s ústřední postavou Nathalie Svenssonové.
Zobrazit profil autora

Recenze

severskekrimi.cz - Jonas Moström – Fontána

„…Každý detail románu je dopředu perfektně promyšlen a autor se tímto mistrně vyhnul všem nechtěným spoilerům mezi řádky a slepým uličkám. Román neochvějně stojí na pevných základech a svým konceptem si v ničem nezadá s díly mnohem zkušenějších autorů..."

blog Knižní velryby - Fontána

„…Bez přehánění si v této knize najde každý cokoliv čemu dává preference. Romantika? Máme. Krev? Taky! Šedé buňky mozkové? Ano, prosím, tady. Ale hlavně. Akce a napětí, které vás nenechá v klidu usnout. A tak by to rozhodně mělo u detektivek být!.."
NAPIŠTE NÁM