EN

Podívej, jak roste strom

Helena Haraštová


Roztomilá zvířátka od oblíbené ilustrátorky ukážou dětem, jak roste strom.
Víte, jak vypadá život stromu? Jak velké nebo malé je dubové semínko? Nebo proč se na podzim listy stromů zbarvují do žluta či do červena? Tato pozoruhodná kniha naučí děti všechno, co potřebují vědět o stromech a o tom, jak žijí. Na každé dvojstraně najdete celostránkovou ilustraci a prostorový obrázek, který zaručí, že děti bude poznávání přírody bavit a ony samy budou chtít začít objevovat skutečný svět stromů.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 0
EAN 9788000042169
Datum vydání 06.06.2016
Věk od 2
Formát 190x190 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,235
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Roztomilá zvířátka od oblíbené ilustrátorky ukážou dětem, jak roste strom.

Víte, jak vypadá život stromu? Jak velké nebo malé je dubové semínko? Nebo proč se na podzim listy stromů zbarvují dožluta, dočervena a dooranžova? Tato pozoruhodná kniha naučí děti všechno, co potřebují vědět o stromech a o tom, jak žijí. Na každé dvojstraně najdete celostránkovou ilustraci a pop-up, který zaručí, že děti bude poznávání přírody bavit a ony samy budou chtít začít objevovat skutečný svět stromů.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Helena Haraštová

Helena Haraštová

Jako první z rodiny se narodila v Brně. Po gymnáziu vystudovala divadelní dramaturgii a anglistiku. Několik let se věnovala překládání a dramaturgické činnosti, poté se stala redaktorkou v nakladatelství B4U Publishing a tam se zamilovala do literární tvorby pro děti. Aktuální přehled o dění v této dynamické oblasti si udržuje také díky dceři Kateřině a synu Josefovi. Ráda cestuje a objevuje nová místa.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM