EN

Digitální ekonomika

Žít, nebo přežít

Ivan Pilný


Zakladatel a někdejší generální ředitel české pobočky Microsoftu Ivan Pilný, muž, kterého znají statisíce lidí z pořadu Den D., přichází s novou knihou, v níž nabízí fascinující pohled na dobu, ve které žijeme.
Máte někdy pocit, že stojíme na prahu „nového věku“? Omyl. My už v něm dávno žijeme. Tahle kniha není zdaleka, nebo možná vůbec o technologiích. Je o tom, co se každý den děje kolem nás a co si mnozí ještě nestihli pořádně uvědomit. Kam posouvá digitální věk naši blízkou budoucnost? Co můžeme očekávat? Mění se naše zaměstnání, naše chování i prostředí kolem nás. A jediné, co nás může zachránit je schopnost inovovat. Nastal čas využít to, co je ukryto v našich hlavách! Mozek.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 200
EAN 9788026504818
Datum vydání 02.05.2016
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,387
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ivan Pilný

Ivan Pilný

Prosadil se zejména na poli informačních a komunikačních technologií jako úspěšný manažer a podnikatel. Zakládal a několik let řídil pobočku českého Microsoftu, má za sebou dlouholeté zkušenosti jako CEO, manažer a odborný konzultant. V roli investora se účastnil TV pořadu Den D. a napsal několik knih. Je předsedou hospodářského výboru PSP. Zajímá se o mozek a digitální ekonomiku, ale přesto se angažuje i v politice.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM