EN

A-Ž půjdeš do školy: Pro holky, co se neztratí

Michaela Fišarová


Jedinečná obrázková knížka, která provede čerstvé školačky abecedou a zároveň školním prostředím.
Máte doma předškolačku nebo prvňačku? Pomozte jí s abecedou a přibližte jí nový svět školního prostředí. Na každé písmenko abecedy existuje nějaký předmět nebo jev, se kterým se vaše dítě setká ve škole možná vůbec poprvé. S touto knihou ho už nic nezaskočí! Originální texty oceňované autorky doplňují hravé ilustrace.

Detailní informace

Ilustrátor Aneta Žabková
Jazyk čeština
Počet stran 136
EAN 9788000042398
Datum vydání 21.03.2016
Věk od 5
Formát 160x195 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,416
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka? Kniha pomůže dětem nejen s abecedou, ale také jim představí nový svět školního prostředí. Představte si, že existuje na každé písmenko nějaký předmět nebo jev, se kterým se ve škole setkají poprvé. S touto knihou je nic nezaskočí! Nápadité a hravé ilustrace doplňují vtipné texty.

Jedinečná obrázková knížka, která provede čerstvé školáky abecedou a zároveň školním prostředím.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Hodnocení čtenářů

Pavla Šmejkalová
Velmi vtipná knížka hovořící k dětem jejich skutečným jazykem.
Andrea Jelínková
moc hezky napsaná knížka

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Michaela Fišarová

Michaela Fišarová

Michaela Fišarová se narodila v Praze a vystudovala Pedagogickou fakultu na Univerzitě Karlově, obor český jazyk a literatura, pedagogika. Po ukončení vysoké školy studovala dva roky anglický jazyk na Stoke on Trent College ve Velké Británii. Do literárního světa vstoupila v roce 2012 knížkou Nikolina cesta. Za svou prvotinu získala ocenění Zlatá stuha 2013 v kategorii Nejlepší kniha pro mládež. Její další knížku s názvem Náš dvůr má tajemství  ocenilo nakladatelství Výroční cenou Albatrosu za nejlepší český text pro mladší děti. Pořádá tvořivé literární soutěže pro děti, semináře tvůrčího psaní pro pedagogické pracovníky a knihovníky i besedy na podporu čtenářské gramotnosti.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM