EN

Griša – Zkáza a naděje

Leigh Bardugo


Hlavní město padlo a Alina se musí přenést přes staré křivdy. Třetí a závěrečný díl světového bestselleru!
Temnyj ovládl Ravku a osud celé země tak leží v rukou zlomené světlonošky, zneuctěného stopaře a pozůstalých členů kdysi úctyhodné magické armády. Oslabená Alina se vydává po stopách nepolapitelného ptáka ohně a doufá, že cestou najde vyděděného prince. Alina bude muset uzavřít nová příměří. Jakmile však začne odkrývat Temnyjova tajemství, odhalí se jí pravda, která změní všechno, co si doposud myslela o jejich poutu a moci, jíž oplývá.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název The Grisha 3: Ruin and Rising
Původní jazyk angličtina
Řada Griša
Počet stran 344
EAN 9788025336151
Datum vydání 22.03.2018
Věk od 14
Formát 145x210 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,523
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Hlavní město Ravky padlo a na trůn usedl Temnyj. Zesláblá Alina se skrývá hluboko pod zemí ve starobylém jeskynním labyrintu a nabírá síly k dalšímu boji. Jen s velkým přemáháním snáší nechtěnou péči fanatiků, kteří ji začali uctívat jako svatou. V hlavě se jí rodí plán, postavený na nejistých základech. Dočká se pomoci od svého spojence prince Lantsova, po kterém se ale slehla zem? Podaří se jí najít bájného ohnivého ptáka a využít jeho moc v boji proti temnotě? Jisté je, že válka je na spadnutí a Alinin neúspěch bude znamenat zkázu nejen pro ni, ale i pro celou zemi.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Griša"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Leigh Bardugo

Leigh Bardugo

Leigh Bardugo se narodila v Jeruzalémě, ale vyrůstala v Los Angeles. Po ukončení studií na Yaleově univerzitě pracovala v reklamě, v novinách a nakonec i jako maskérka a odbornice na speciální efekty. V roce 2012 vydala svou první trilogii Griša, která se ihned stala bestsellerem New York Times a USA Today. Na její úspěch navázala sérií Šest vran. V současné době autorka žije a tvoří v Hollywoodu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM