EN

Jasná mysl

Získejte zpět svou pozornost, paměť a radost ze života za 21 dní

Mike Dow


Vyzkoušejte malé zásadní změny, které proberou váš mozek a působí preventivně proti mozkovým chorobám!
Nečekejte na Alzheimera, pusťte se do prevence a užívejte si výhody jasné mysli. Kniha přichází s REVOLUČNÍM TŘÍTÝDENNÍM PROGRAMEM, který pomocí změny stravy a některých návyků opět nastartuje váš mozek! Pomůže obnovit tři nejdůležitější chemické látky související s mozkem (serotonin, dopamin a kortizol) a vy začnete opět myslet jasněji, zvládnete se učit rychleji, vaše paměť se probere a zaplaví vás vlna kreativity následována přílivem optimismu, klidu a vnitřní rovnováhy.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Brain fog fix
Původní jazyk angličtina
Počet stran 288
EAN 9788026505754
Datum vydání 16.01.2017
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,507
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Vyzkoušejte malé zásadní změny, které proberou váš mozek a působí preventivně proti mozkovým chorobám!

Miliony lidí bojují s novou epidemií napadající naše mozky. Někteří ji nazývají ADHD, rozptyl mozku nebo mozková mlha. A jiní prostě jenom tvrdí, že se nedokážou soustředit, jsou přepracovaní anebo se necítí ve své kůži.

DOBRÁ ZPRÁVA = EXISTUJE ŘEŠENÍ!

Mozková mlha a podobné problémy jsou pouze nežádoucí účinky současného životního stylu. Mnoho potravin, které přijímáme, a návyků, které si držíme, doslova ničí naše mozky a takový stav vede dlouhodobě k demenci, Alzheimerově chorobě nebo hluboké depresi.

NEČEKEJTE NA ALZHEIMERA, PUSŤTE SE DO PREVENCE A UŽÍVEJTE SI VÝHODY JASNÉ MYSLI!

Kniha přichází s REVOLUČNÍM TŘÍTÝDENNÍM PROGRAMEM, jenž pomocí změny stravy a některých návyků opět nastartuje váš mozek! Pomůže obnovit tři nejdůležitější chemické látky související s mozkem (serotonin, dopamin a kortizol) a vy začnete opět myslet jasněji, zvládnete se učit rychleji, vaše paměť se probere a zaplaví vás vlna kreativity následovaná přílivem optimismu, klidu a vnitřní rovnováhy.

Vyzkoušejte malé zásadní změny, co proberou váš mozek a působí preventivně proti mozkovým chorobám!

Anglický originál vydalo nakladatelství Hay House, jež má na svém kontě takové bestsellery jako Miluj svůj život autorky Louise L. Hayové anebo Intuitivní lidé Heidi Sawyerové.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM