EN

Simply speaking pro středně pokročilé

učebnice angličtiny pro samouky metodou přímého mluvení

Alena Kuzmová


Cvičte angličtinu poslechem a mluvením nahlas spolu s rodilými mluvčími!
Učebnice pro středně pokročilé preferuje metodu přímého mluvení, kdy od počátku hovoříte nahlas společně s hlasem rodilého mluvčího. Učíte se prostřednictvím řady vět, které překládáte z češtiny do angličtiny a také naopak. Na počátku každé lekce je slovní zásoba, následuje výklad několika gramatických jevů, po výkladu gramatiky je zařazen oddíl procvičovacích českých vět přeložených do angličtiny a anglických vět přeložených do češtiny, tyto věty překládáte nahlas společně s nahrávkou.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 272
EAN 9788026609933
Datum vydání 15.08.2016
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,548
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

Cvičte angličtinu poslechem a mluvením nahlas spolu s rodilými mluvčími!

Učebnice pro pokročilé preferuje metodu přímého mluvení, kdy od počátku hovoříte nahlas společně s hlasem rodilého mluvčího. Učíte se prostřednictvím řady vět, které překládáte z češtiny do angličtiny a také naopak. Na počátku každé lekce je slovní zásoba, následuje výklad několika gramatických jevů, po výkladu gramatiky je zařazen oddíl procvičovacích českých vět přeložených do angličtiny a anglických vět přeložených do češtiny, tyto věty překládáte nahlas společně s nahrávkou.

CD obsahuje přes 2,5 hodin poslechů. Cvičné věty v angličtině jsou namluvené britským i americkým mluvčím.

O autorce:

Alena Kuzmová se již více než 17 let věnuje individuální výuce anglického jazyka. Mnohaleté zkušenosti ji inspirovaly k napsání řady úspěšných publikací, např. English All Around – kurz angličtiny pro školy a samouky, Get Talking! - intenzivní kurz anglické konverzace, Dogged by Bad Luck - anglicko-české povídky, The Bouquet – Slavic Legends a další.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Alena Kuzmová

Alena Kuzmová

Alena Kuzmová pracuje mnoho let jako soukromá lektorka anglického jazyka. Individuální přístup k jednotlivým studentům je pro ni věčnou inspirací k psaní učebnic. V nich se soustřeďuje hlavně na výuku gramatické přesnosti, rozvíjení slovní zásoby a motivaci k jejich uplatnění v praxi. Své učebnice koncipuje tak, že je lze používat jak při skupinové výuce, tak i při samostudiu. Její tvorba zahrnuje gramatické příručky, jazykové kurzy i anglicko-českou beletrii s cvičebními texty.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM