EN

Mrtví nikam neutečou

Robert Ryan


Temné stíny první světové války v idylické krajině anglického venkova...
Stejně jako tisíce dalších se doktor Watson po návratu z první linie nedokáže vyrovnat s peklem, jímž si prošel. Kdesi ve střeženém koutu Anglie však na něj čeká další pacient. Muž, který přežil nehodu opředenou tajemstvím. Sedm vojáků zemřelo, on zešílel a není schopen slova. Na jeho výpovědi však závisí osud celého projektu, jenž by mohl zvrátit válku ve prospěch Anglie. Doktor Watson se pouští do nebezpečného dobrodružství, při němž se ukáže, že ve válce se nepřítel může objevit na obou stranách fronty.

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Dead Can Wait
Původní jazyk angličtina
Překladatel Kateřina Bártová
Počet stran 464
EAN 9788025905746
Datum vydání 03.10.2016
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství PLUS
Hmotnost 0,525
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Temné stíny první světové války v idylické krajině anglického venkova...

Po návratu z první linie doktor Watson bojuje s démony války ve vlastní mysli. Prožité hrůzy ho pronásledují ve snech. Stejně jako tisíce dalších se nedokáže vyrovnat s peklem, jímž si prošel. Svou zkušenost se rozhodně využít a pomoci stále narůstajícímu počtu mužů trpících psychickými problémy.

Kdesi ve střeženém koutu Anglie na něj čeká další pacient. Muž, který jako jediný přežil nehodu opředenou tajemstvím. Sedm vojáků zemřelo, on zešílel a není schopen slova. Na jeho výpovědi však závisí osud celého projektu, jenž by mohl zvrátit válku ve prospěch Anglie. A v Anglii žije pouze jeden lékař, který by mohl celou záhadu rozřešit. Doktor Watson se znovu pouští do nebezpečného dobrodružství, při němž se ukáže, že ve válce se nepřítel může objevit na obou stranách fronty.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Robert Ryan

Robert Ryan

Robert Ryan, známý také jako Tom Neale, je anglický spisovatel, novinář a scenárista. Vystudoval přírodní vědy a koncem osmdesátých let minulého století začal přispívat do časopisů jako The Face nebo Arena. Později psal i do týdeníku The Sunday Times. Dráhu spisovatele započal románem Underdogs z roku 1999, českým čtenářům je známý jako autor série o Johnu Watsonovi, slavném příteli detektiva Sherlocka Holmese.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM