EN

Propadlíci

Petr Heteša


Od autora bestsellerových knih Zajatci Minecraftu a Vetřelci z Minecraftu
Tunely, katakomby, hrobky, hladomorny a v nich čarodějové, vlkodlaci, astrokočky a stínopýři. To je prostředí, do kterého se díky nezdařenému magickému rituálu propadne část školy a s ní Tomáš s několika přáteli. Současně s tím se ovšem do stejného prostoru propadne část astrální školy s démonkou Chinookou a jejími několika spolužáky. Obě skupiny se spojí, aby našly cestu zpátky, což ale není vůbec jednoduché. Proti nim totiž stojí síla z cizí astrální sféry, která si s nimi chce ošklivě pohrát.

Detailní informace

Ilustrátor Petr Heteša
Jazyk čeština
Řada Minecraft
Počet stran 272
EAN 9788026409526
Datum vydání 07.12.2015
Věk od 10
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,356
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Od autora bestsellerových knih Zajatci Minecraftu a Vetřelci z Minecraftu

Tunely, katakomby, hrobky, hladomorny a v nich čarodějové, vlkodlaci, astrokočky a stínopýři. To je prostředí, do kterého se díky nezdařenému magickému rituálu propadne část školy a s ní Tomáš s několika přáteli. Současně s tím se ovšem do stejného prostoru propadne část astrální školy s démonkou Chinookou a jejími několika spolužáky. Obě skupiny se spojí, aby našly cestu zpátky, což ale není vůbec jednoduché a mnohdy se ocitají v situacích připomínajících děsuplný horor. Proti nim totiž stojí síla z cizí astrální sféry, která si s nimi chce ošklivě pohrát a neváhá k tomu použít vlkodlaky a jiná nepozemská zvířata s velice ostrými zuby.

Dobrodružný akční příběh autora knížek Zajatci Minecraftu a Vetřelci z Minecraftu vtáhne čtenáře do děje tak, že se od něj neodtrhne dřív, než jej dočte.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Minecraft"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Petr Heteša

Petr Heteša

Petr Heteša je autor více než dvaceti knih pro dospělé a mládež. Tento nadaný architekt a designér je jedním ze zakladatelů českého kyberpunku a vybudoval si silnou pozici především na poli českého sci-fi thrilleru. Jeho příběhy se odehrávají v nepříliš vzdálené budoucnosti a mixují akční noir detektivky psané chandlerovským stylem se světem zahlceným vyspělými technologiemi. Autorova první kniha pro děti Zajatci Minecraftu se stala nejprodávanější knihou roku. Za své povídky získal v letech 2001 a 2002 cenu Karla Čapka. V roce 2016 obdržel cenu České akademie SFFH (Science fiction, fantasy a horor) v kategorii nejlepší původní povídka (Psí oči).
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM