EN

Pejsek Dar – Záhada v ZOO

Ilona Fišerová


Každý z nás má nějaký sen. Své tajné přání má i pejsek Dar. Chcete vědět jaké? Tak se pusťte do čtení!
Pejsek Dar má velký sen. Chtěl by se stát detektivním psem a tak netrpělivě čeká, až si pro něj přijde nový páníček. Nejlépe policejní komisař, kterému bude pomáhat s vyšetřováním velkých zapeklitých případů. Místo toho si Dara vybere mladý veterinář, který pracuje v zoologické zahradě. Pejsek brzy přijde na to, že i v ZOO se děje spousta zajímavých věcí. Čekají na něj noví kamarádi a nečekaná dobrodružství. A kdo ví, nakonec možná dojde i na ten vysněný detektivní případ!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr pohádka
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Počet stran 56
EAN 9788025325339
Datum vydání 16.11.2015
Věk od 5
Formát 216x276 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,476
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Každý z nás má nějaký sen. Své tajné přání má i pejsek Dar. Chcete vědět jaké? Tak se pusťte do čtení!

Pejsek Dar má velký sen. Chtěl by se stát detektivním psem a tak netrpělivě čeká, až si pro něj přijde nový páníček. Nejlépe policejní komisař, kterému bude pomáhat s vyšetřováním velkých zapeklitých případů.

Místo toho si Dara vybere mladý veterinář, který pracuje v zoologické zahradě. Pejsek brzy přijde na to, že i v ZOO se děje spousta zajímavých věcí. Čekají na něj noví kamarádi a nečekaná dobrodružství. A kdo ví, nakonec možná dojde i na ten vysněný detektivní případ!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ilona Fišerová

Ilona Fišerová

Vítězka Literární ceny Albatrosu pro rok 2013 a 2016 Ilona Fišerová začala psát příběhy a pohádky už na prvním stupni základní školy. I když se její dětská dílka podobala tomu, co už bylo napsáno, nenechala se odradit a láska ke psaní jí vydržela do dospělého věku. Když se jí narodily děti, psala především pro ně. Rukopisy nabízela nakladatelům a uspěla v Českém rozhlase, kde její Kovářské pohádky namluvil pro pořad Hajaja Josef Frej. S Českým rozhlasem spolupracuje i nadále, v roce 2009 uveřejnil rozhlas její seriál pro děti Dar ze Zoo. Mezi její nejúspěšnější knihy patří Na orlích křídlech, Poselství blíženců nebo Pejsek Dar – Záhada v Zoo.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM