EN

Vílí zahrádka

Knížka a set k vytvoření vílí zahrádky

Sharon Stregerová


Fascinující zábava pro dívky, která dlouho vydrží!
Sofie miluje víly, má je na posteli, na stěnách pokoje, a dokonce visí i ze stropu. Při návštěvě botanické zahrady Sofie v obchodě se suvenýry objeví set k vytvoření zahrádky pro víly a rozhodne si ho koupit. Čeká ji kouzelné překvapení: Bude mít opravdu zvláštního pomocníka! Set obsahuje knížku, ručně malované figurky, vílí prach, kamínky a mech.

Detailní informace

Ilustrátor Samantha Chaffeyová
Jazyk čeština
Počet stran 16
EAN 9788026408369
Datum vydání 07.12.2015
Věk od 3
Formát 146x197 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,275
Typ Kniha + doplněk
Vazba publikace vázané spirálou

Fascinující zábava pro dívky, která dlouho vydrží!

Přečti si příběh…

Sofie miluje víly, má je na posteli, na stěnách pokoje, a dokonce visí i ze stropu.

Při návštěvě botanické zahrady Sofie v obchodě se suvenýry objeví set k vytvoření zahrádky pro víly a rozhodne si ho koupit. Čeká ji kouzelné překvapení: Bude mít opravdu zvláštního pomocníka!

Hraj si…

Během čtení příběhu mohou děti vytvořit vlastní zahrádku pro víly. Potřebovat budou jen větší sklenici, trochu hlíny a nějakou tu rostlinku. Podle jednoduchého návodu mohou děti pracovat spolu se Sofií a udělat si stejnou zahrádku jako ona, nebo celou řadu svých návrhů podle vlastní fantazie.

Rozvíjej tvořivost…

Založení terária nebo zahrádky ve sklenici od okurek je jednoduché a zábavné, proto nechte děti popustit uzdu své fantazii! Každá část tohoto setu může v dítěti zažehnout jiskru tvořivosti, chuť zkoumat a objevovat.

Set obsahuje knížku, ručně malované figurky, vílí prach, kamínky a mech.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Lenka Pufferová
Kniha je moc pěkná, dcerám se velmi líbila a skvělé je, že si mohou z věcí přidaných ke knize malou vílí zahrádku vytvořit. Bohužel u všech 3 objednaných knih byly poškozené figurky víl - měly odlomená křídla. Způsobeno pravděpodobně způsobem balení, byly namáčklé na ostatních knihách. Zjistila jsem až po 2 měsících, budeme lepit. Škoda, jinak udělali velikou radost.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM