EN

Kudy teče řeka

Od pramene říčky až do širého moře

Eva Obůrková


Neobyčejné leporelo o životě okolo řeky.
Teče poblíž vašeho domu řeka? A napadlo tě, kde začíná a kde končí? Rozlož si tuto knížku a můžeš její příběh sledovat od pramene až do chvíle, kdy se stane součástí moře. Dozvíš se, jak postupně sílí, co se děje v jejím okolí, poznáš zvířata, která žijí ve vodě či v její blízkosti a samozřejmě také různá plavidla. Knihu si díky otvorům ve stránkách můžeš pověsit na zeď jako obrázek!

Detailní informace

Ilustrátor Mária Nerádová
Jazyk čeština
Počet stran 12
EAN 9788000039671
Datum vydání 02.11.2015
Věk od 1
Formát 205x215 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,314
Typ Kniha
Vazba leporelo rozkládací

Neobyčejné leporelo o životě okolo řeky.

Teče poblíž vašeho domu řeka? A napadlo tě, kde začíná a kde končí? Rozlož si tuto knížku a můžeš její příběh sledovat od nenápadného pramene, který se nachází v lese či v horách, přes potůček, říčku, veletok a přehradu až do chvíle, kdy se stane součástí moře. Dozvíš se, jak postupně sílí, co se děje v jejím okolí, poznáš zvířata, která žijí ve vodě či v její blízkosti,

a samozřejmě také různá plavidla. Knihu si díky otvorům ve stránkách můžeš pověsit na zeď jako obrázek! Řeka pak poteče přímo ve tvém pokoji.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Eva Obůrková

Eva Obůrková

Novinářka, reklamní textařka a ilustrátorka, autorka řady knížek o cestování pro dospělé i děti, průvodců, kalendářů a prospektů. Specialistka na domácí cestovní ruch, vinařskou turistiku a rozdávání rad na výlety, zejména s dětmi a po Česku, ale i bez nich a jinam. Napsala řadu knížek o výletech s dětmi v Česku i na Slovensku, dlouhodobě spolupracuje s různými novinami a časopisy a portálem Kudy z nudy České centrály cestovního ruchu – CzechTourism.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM