EN

Tenisové drily

262 cvičení pro údery, techniku a herní styly

Tina Hoskins-Burney, Lex Carrington


Vylaďte svou techniku k dokonalosti!
Tato kniha je určená hráčům i trenérům. Ušetří mnoho času a námahy - na jednom místě naleznete přesně to, co potřebujete pro všechny věkové a dovednostní kategorie, pro individuální, i skupinové hodiny: soutěžní zápasy, drilová cvičení pro singly a debly, údery, strategii, simulaci náročných zápasů a přípravu na kurtu i mimo něj pro malé děti, juniory a dospělé. Dále zde naleznete drily pro trénování jednotlivých úderů, pro styly hry, jako je například servis-volej... Autoři jsou zkušení tenisoví trenéři.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Tennis Drill Book
Původní jazyk angličtina
Počet stran 292
EAN 9788026408147
Datum vydání 03.08.2015
Věk od 15
Formát 170x243 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,57
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Vylaďte svou techniku k dokonalosti!

Tato kniha určená jak hráčům, tak trenérům vám ušetří mnoho času a námahy - na jednom místě naleznete přesně to, co potřebujete pro všechny věkové a dovednostní kategorie, pro individuální, i skupinové hodiny.

Je uspořádaná tak, abyste vždy snadno a rychle našli ten správný dril podle dovednostní úrovně hráče. Zahrnuje kapitoly, které přiblíží soutěžní zápasy, drilová cvičení pro singly a debly, údery, strategii, simulaci náročných zápasů a přípravu na kurtu i mimo něj pro malé děti, juniory a dospělé. Jste-li hráč, můžete si vybrat ze široké škály drilů, a to jak pro vaši hru se sparingem, týmovým hráčem, kamarádem, tak i pro hru se starou dobrou zdí. Naleznete zde drily pro trénování jednotlivých úderů, pro styly hry, jako je například servis-volej, nebo pro hraní proti určitému hernímu stylu.

Tina Hoskins-Burneyová je bývalá profesionální tenisová hráčka, certifikovaná jako profesionálka Americkou profesionální tenisovou asociací (USPTA). Má více než 30 let zkušeností jako hráčka i trenérka s hráči všech věkových a hráčských kategorií.

Lex Carrington má přes 20 let zkušeností s trénováním rekreačních i závodních hráčů, z nichž někteří se dostali do nejlepších divizí v americkém tenise. Většinu své kariéry strávil prací s juniorskými hráči, trénoval také několik profesionálních tenistů (např. Věru Zvonarevovou).

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM