EN

Módní stylistka

Pascale d´Andon


Více než 100 druhů oblečení a doplňků, které upravíš podle sebe, a 80 modelek, kterým navrhneš outfit podle vlastní fantazie!
Chceš být módní návrhářkou a umět kreslit jako profesionál? Ráda by jsi změnila svůj styl nebo se naučila líčit? Pracovní sešit se spoustou rad, informací a nápadů Ti pomůže najít samu sebe. Chceš vypadat jako křehká víla nebo hrdinka komiksu? Seš spíš rockerka nebo popová hvězda? Slušel by ti etno styl? Testy ti pomohou určit k jakému módnímu typu patříš a naučíš se i líčit a zvolit správný účes nebo doplněk. Dozvíš se o osmi módních trendech, naučíš se podle nich oblékat i líčit a kreslit módní návrhy.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Jeune Styliste - Cahier de mode
Původní jazyk francouzština
Počet stran 96
EAN 9788026408109
Datum vydání 03.08.2015
Věk od 6
Formát 205x297 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,39
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Pracovní sešit pro módní stylistky a návrhářky se spoustou rad, informací a nápadů Ti pomůže najít samu sebe. Chceš vypadat jako křehká víla nebo hrdinka komiksu? Seš spíš rockerka nebo popová hvězda? Slušel by ti etno styl? Testy ti pomohou určit k jakému módnímu typu patříš a naučíš se i líčit a zvolit správný účes nebo doplněk.

Dozvíš se o osmi hlavních módních trendech, naučíš se podle nich oblékat i líčit, ale hlavně také kreslit módní návrhy. Návody krok za krokem tě naučí malovat různé střihy, ale i rozlišné druhy látek. Jednoduchými triky pak s docílíš i toho, aby se navržený model třpytil, jako když jsou na něm našité flitry, aby působil prostorově atd.

Chceš být módní návrhářkou a umět kreslit návrhy jako profesionál? Ráda by jsi změnila svůj styl nebo se naučila líčit?

Toto je ten pravý pracovní sešit pro tebe! Módní stylistka nabízí více než 100 druhů oblečení a doplňků, které navrhneš a upravíš podle sebe, a 80 modelek, kterým navrhneš outfit podle vlastní fantazie.

Na konci každé z osmi kapitol, které se týkají jednotlivých módních stylů, najdeš i stránky pro prezentaci svých návrhů.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM