EN

Eragon – měkká vazba

Christopher Paolini


Jeden chlapec, jeden drak, svět dobrodružství…
Jeden chlapec, jeden drak, svět dobrodružství… Chudý farmářský chlapec Eragon najde v Dračích horách modrý kámen, z něhož se vyklube dračí mládě - Safira. Spolu se vydají na nebezpečnou cestu královstvím ovládaným králem, jehož zlo nezná mezí. Dokáže Eragon naplnit své předurčení a převzít břímě legendárních Dračích jezdců? Osud království možná leží v jeho rukou...
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Inheritance-Eragon-V2
Původní jazyk angličtina
Počet stran 488
EAN 9788025309612
Datum vydání 26.10.2009
Věk od 10
Formát 135x203 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,388
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Jeden chlapec, jeden drak, svět dobrodružství. Fantasy bestseller Eragon z pera patnáctiletého Christophera Paoliniho, který nadchl miliony čtenářů po celém světě. Vypráví příběh chudého farmářského chlapce, který najde v Dračích horách modrý kámen, z něhož se vyklube dračí mládě - Safira. Spolu se vydají na nebezpečnou cestu královstvím ovládaným králem, jehož zlo nezná mezí. Dokáže Eragon naplnit své předurčení a převzít břímě legendárních Dračích jezdců? Osud království možná leží v jeho rukou ... První díl tetralogie Odkaz Dračích jezdců.

Další tituly z řady "Odkaz Dračích jezdců"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Christopher Paolini

Christopher Paolini

Christopher Paolini se narodil v Jižní Kalifornii, odkud se s rodinou přestěhoval do Montany. Dětství tak prožil uprostřed hor a nádherných přírodních scenérií, které mu později pomohly vytvořit obraz světa Alagaësie, do kterého zasadil svou knižní sérii Odkaz dračích jezdců. V patnácti letech ukončil školní docházku a rozhodl se naplno věnovat zálibě, která ho provázela již od útlého věku – literatuře. Stvořil postavu chlapce Eragona, jenž v lese našel dračí vejce a prožil tak celou řadu dobrodružství, která díky nenapodobitelnému vypravěčskému stylu obletěla celý svět a zasáhla miliony čtenářských srdcí.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM