EN

Dunwichská hrůza

HowardPhillips Lovecraft


Jeden z nejděsivějších příběhů
Klasikou mezi hororovými texty navazujeme na naši úspěšnou knihu Černý kocour a jiné hororové příběhy. Chceme našim čtenářům přinést jiný náhled na hororový žánr z pera amerického povídkáře, básníka, ale především autora hororových a fantasy příběhů, který bývá často přirovnáván právě k E. A. Poeovi.

Detailní informace

Žánr horor
Ilustrátor Santiago Caruso
Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 9788090385085
Datum vydání 10.10.2008
Věk od 0
Formát 167x247 mm
Nakladatelství B4U Publishing
Hmotnost 0,41
Typ Kniha

Dunwichská hrůza

Howard Phillips Lovecraft

Santiago Caruso

Wilbur Whateley, předčasně vyvinutý, obludný syn jedné z osamělých dunwichských rodin uchovává část úděsného tajemství zakázané knihy Nekronomikonu. Tajemství, jež bezpochyby nesmí být vyjeveno lidem: armády zla přežívají a mohou být přivolány na zem. Jakmile by byly jednou vypuštěny, na světě vezdejším by vypukla apokalypsa.

Dunwichská hrůza se počítá mezi nejděsivější díla hororové literatury. Ilustrace Santiaga Carusa patří mezi nejlepší grafická díla zpodobňující svět H. P. Lovecrafta.

„Nikdo, dokonce ani ti, kdo znají pravdu o nedávných hrůzách, nedokáže říci, co to vlastně s tím Dunwichem je. Staré pověsti vyprávějí o hříšných rituálech a konkláve, během nichž indiáni vyvolávali z okolních homolovitých kopců zakázané stíny a na jejich divoké orgiastické modlitby odpovídalo hlasité praskání a dunění v podzemí."

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM