EN

Solitaire

Alice Osemanová


Solitaire je ideální pro všechny, kteří se nadchli pro příběhy Johna Greena či Rainbow Rowellové. Její hlavní hrdinka Tori je cynická až do morku kostí a autentická středoškolačka stejně jako její autorka.
Jmenuju se Tori Springová. Ráda spím a ráda bloguju. Minulý rok – před tím vším, co se stalo s Charliem, a předtím, než jsem se musela vypořádat s maturitou a přihláškou na vysokou a faktem, že jednoho dne opravdu budu muset začít s lidmi mluvit – jsem měla kamarády. Všechno bylo úplně jinak, řekla bych, ale to teď skončilo. Teď je tady Solitaire.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Solitaire
Původní jazyk angličtina
Překladatel Romana Bičíková
Počet stran 336
EAN 9788074477478
Datum vydání 10.11.2014
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,458
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Pokud by vás to napadlo, tak tohle není žádná love story.

Jmenuju se Tori Springová. Ráda spím a ráda bloguju. Minulý rok – před tím vším, co se stalo s Charliem a předtím, než jsem se musela vypořádat s maturitou a přihláškou na vysokou a faktem, že jednoho dne opravdu budu muset začít s lidmi mluvit – jsem měla kamarády. Všechno bylo úplně jinak, řekla bych, ale to teď skončilo.

Teď je tady Solitaire. A Michael Holden.

Vím, o co se Solitaire pokouší, a Michael Holden je mi ukradenej.

Fakt jo.

Solitaire je výborný debut devatenáctileté Alice Osemanové, ideální pro všechny, kteří se nadchli pro příběhy Johna Greena či Rainbow Rowellové. Její hlavní hrdinka Tori je cynická až do morku kostí a autentická středoškolačka stejně jako její autorka.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Alice Osemanová

Alice Osemanová

Alice Osemanová je oceňovaná spisovatelka, ilustrátorka a scenáristka. Narodila se v roce 1994 v britském Kentu. Napsala současné YA romány o nejrůznějších katastrofách dospívání: Solitaire (CooBoo, 2014), Radio Silence, I Was Born for This a Loveless (CooBoo, 2022). Je také autorkou LGBTQ+ YA romantického komiksu Srdcerváči (CooBoo, 2019 až do současnosti) a scenáristkou, tvůrkyní a výkonnou producentkou televizní adaptace Srdcerváčů, kterou promítá Netflix. Alicin první román Solitaire byl publikován, když jí bylo devatenáct. Její romány i komiksy získaly nominace na YA Book Prize, Inky Awards, Carnegie Medal i Goodreads Choice Award.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM