EN

Bridget Jonesová: láskou šílená

Helen Fieldingová


Bridget je zpět a je prostě skvělá! Budete se smát, budete plakat a hlavně – budete ji milovat!
Bridget Jonesová se vrací po téměř šestnácti letech na scénu. Leccos se bezpochyby změnilo, ale hodně toho zůstalo při starém. A i když do jejího seznamu předsevzetí přibyly nové výzvy (Přestanu před dětmi varovně počítat Raz… dva…, aniž jsem rozhodnutá, co vlastně udělám, až řeknu tři…) a některé zůstaly stejné (Nebudu jíst víc než tři Big Macy nebo panini se sýrem a šunkou ze Starbucks týdně…), je jasné, že Bridget, kterou milují miliony čtenářů po celém světě, je zpátky v plné polní.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Mad about the Boy
Původní jazyk angličtina
Počet stran 384
EAN 9788073889609
Datum vydání 29.09.2014
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,555
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Bridget je zpět a je prostě skvělá! Budete se smát, budete plakat a hlavně – budete ji milovat!

Bridget Jonesová se vrací po téměř šestnácti letech na scénu. Leccos se bezpochyby změnilo, ale hodně toho zůstalo při starém. Pravda, Bridget zestárla, sama vychovává dvě děti, ale na jejím přístupu k životu se nezměnilo zhola nic. Někde pod povrchem té současné dospělé Bridgit je pořád ta rozpustilá třicítka, co se po hlavě vrhá do nových dobrodružství, věří v lásku až za hrob, je magnetem na trapasy a neustále řeší svou váhu. A i když do jejího seznamu předsevzetí přibyly nové výzvy („Přestanu před dětmi varovně počítat „Raz… dva…“, aniž jsem rozhodnutá, co vlastně udělám, až řeknu „tři“…“) a některé zůstaly stejné („Nebudu jíst víc než tři Big Macy nebo panini se sýrem a šunkou ze Starbucks týdně…“), je jasné, že Bridget, kterou milují miliony čtenářů po celém světě, je zpátky v plné polní.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Bridget Jones"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Helen Fieldingová

Helen Fieldingová

Helen Fieldingová je anglická spisovatelka a scenáristka. Vystudovala univerzitu v Oxfordu a pracovala deset let v novinách a televizi – pro BBC například natočila dokumentární seriál o Africe.

Díky velice úspěšným románům s hlavní hrdinkou Bridget Jonesovou je dnes považována za představitelku nové generace spisovatelek, které úspěšně bourají dosavadní stereotypy ženské literatury.

Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM