EN

Nalepovací tetování pro holky

Anita Rattiganová, Betsy Badwaterová


Ráda by sis vyzkoušela, jak by vypadal nějaký cool obrázek na tvém kotníku nebo kolem pupíku? V téhle knížce najdeš přesně to, co potřebuješ. Velký výběr nalepovacích obtisků, co vypadají jako pravé tetování, protože je vytvořili mistři tetovacích salonů, a navíc se dozvíš, co se za kterým symbolem skrývá.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Temporary Tattoos For Girls
Původní jazyk angličtina
Překladatel Tomáš Bíla
Počet stran 106
EAN 9788074470387
Datum vydání 08.11.2010
Věk od 14
Formát 200x220 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,531
Typ Kniha
Vazba publikace vázané spirálou

Ráda by sis vyzkoušela, jak by vypadal nějaký cool obrázek na tvém kotníku nebo kolem pupíku? Bojíš se ale trvalého tetování, protože co když se ti obrázek přestane za pár let líbit, nebo si místo keltské mytologie oblíbíš japonské draky? V téhle knížce najdeš přesně to, co potřebuješ. Velký výběr nalepovacích obtisků, co vypadají jako pravé tetování, protože je vytvořili mistři tetovacích salonů, a navíc se dozvíš, co se za kterým symbolem skrývá.

Vyzkoušej každý týden nebo i den, co se ti nejvíc líbí. Jdeš na silvestrovskou party a chceš vypadat sexy? Nalep si na rameno divoce elegantního tygra. Chystáš se na rande a chceš vypadat něžně? Vyber si rozkvetlé třešňové kvítky symbolizující ženskou krásu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM