EN

Masáže - anatomie

Průvodce sedmi masážními styly a jejich vlivem na konkrétní svalové skupiny

Abby Ellsworth, Peggy Altman


Naučte se kvalitnímu provádění masáží pro své blízké v klidu domova - a navíc nebudete muset platit za tyto služby jiným!
Lidský dotek má mocnou sílu a odborná masáž prospívá tělu mnohými způsoby. Ať už si přejete poskytnout úlevu namoženým svalům, zmírnit napětí v těle či jen poskytnout partnerovi relaxační zážitek, nabídne vám tato kniha řadu doteků a metod, jež lze použít na celé tělo. Naleznete zde i užitečné návody, jak předcházet poraněním a vytěžit z masáže co nejvíce. To vše v domácím prostředí, aniž byste kamkoliv jezdili a za tuto službu platili.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Massage Anatomy
Původní jazyk angličtina
Počet stran 160
EAN 9788026403517
Datum vydání 10.02.2014
Věk od 14
Formát 170x243 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,62
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Tato kniha vás provede světem relaxace a příjemných pocitů. Postupně si osvojíte základní hmaty, naučíte se sestavit kompletní plán masáží a pak můžete svým blízkým v klidu domova poskytnout ozdravnou či úlevnou masáž. Využijete celou řadu doteků a metod, jež lze použít na celé tělo. Naleznete zde i užitečné návody, jak předcházet poraněním a vytěžit z masáže co nejvíce.

Fotografie a ilustrace odhalují, jakým způsobem se svaly masírují, a krok po krůčku ukazují, jak správnou kombinací hmatů dosáhnout uvolněného a zdravého těla.

Vzhledem k názorným anatomickým popisům se tato publikace dá použít i jako výukový materiál pro budoucí maséry.

Součástí knihy je velký barevný plakát, jenž vás seznámí s anatomií a s klíčovými masážními hmaty pro každou část těla.

Autorka dr. Abby Ellsworth je odbornicí na pilates a fyzioterapii, Peggy Altman vlastní licenci na provádění terapeutických masáží.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM