EN

Total Recall

Můj neuvěřitelný životní příběh

Arnold Schwarzenegger


Autobiografie nejznámějšího akčního hrdiny
Biografie jednoho z nejúspěšnějších, nejoblíbenějších a nejlépe placených akčních hrdinů všech dob je upřímnou zpovědí muže, který si dokázal svým odhodláním a houževnatostí vydobýt to, o čem většina lidí pouze sní – slávu, postavení, moc. Životní příběh chudého chlapce z malého městečka v Rakousku je plný zvratů a přivádí čtenáře do světa profesionální kulturistiky, filmu i politiky.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr životopis
Jazyk čeština
Původní název Total Recall: My Unbelievably True Life Story
Původní jazyk angličtina
Překladatel Tomáš Bíla
Počet stran 656
EAN 9788073887735
Datum vydání 07.10.2013
Věk od 15
Formát 165x235 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 1,15
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Biografie jedno z nejúspěšnějších, nejoblíbenějších a nejlépe placených akčních hrdinů všech dob je upřímnou zpovědí muže, který si dokázal svým odhodláním a houževnatostí vydobýt to, o čem většina lidí pouze sní – slávu, postavení, moc. Životní příběh chudého chlapce z malého městečka v Rakousku je plný zvratů a přivádí čtenáře do světa profesionální kulturistiky, filmu i politiky. Představitel Barbara Conana, Terminátora či dělníka Douglase Quida ze slavného Totall Recall ve své knize bilancuje svůj život a zcela otevřeně hovoří i o osobních záležitostech jako například užívání testosteronů, problémech v manželství či nekalých praktikách Hollywoodu.

Jde o svěží, velmi dobře napsané, čtivé dílo, jež může být zároveň inspirací, jak jít za svými životními cíly a nikdy se nevzdávat.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger je rakousko-americký kulturista, herec a republikánský politik. V letech 2003–2011 zastával úřad guvernéra Kalifornie. Je jedním z nejúspěšnějších kulturistů historie. Vyhrál nespočet soutěží v kulturistice a silovém trojboji – nejcennější jsou jeho vítězství Mr. Olympia a Mr. Universe. Jako herec hraje zejména postavy tvrdých mužů v akčních filmech (jeho nejznámější filmové role jsou Terminátor a Barbar Conan), v nichž zúročuje svoji vypracovanou postavu. Dokázal se prosadit ve filmovém průmyslu i přes to, že neměl herecké vzdělání. K herectví později přidal svou vlastní produkční společností Oak Productions, napsal několik knih o posilování a velmi se angažuje v mnoha sportovních a charitativních akcích. V květnu 2004 a 2007 byl jmenován jedním ze 100 lidí, kteří pomáhají utvářet svět.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM