EN

Total recall

Můj neuvěřitelný životní příběh

Arnold Schwarzenegger


Autobiografie nejznámějšího akčního hrdiny
Biografie jednoho z nejúspěšnějších, nejoblíbenějších a nejlépe placených akčních hrdinů všech dob je upřímnou zpovědí muže, který si dokázal svým odhodláním a houževnatostí vydobýt to, o čem většina lidí pouze sní – slávu, postavení, moc. Životní příběh chudého chlapce z malého městečka v Rakousku je plný zvratů a přivádí čtenáře do světa profesionální kulturistiky, filmu i politiky.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní jazyk angličtina
Počet stran 656
EAN 9788075977182
Datum vydání 10.09.2020
Věk od 15
Formát 165x235 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 1,167
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Biografie jedno z nejúspěšnějších, nejoblíbenějších a nejlépe placených akčních hrdinů všech dob je upřímnou zpovědí muže, který si dokázal svým odhodláním a houževnatostí vydobýt to, o čem většina lidí pouze sní – slávu, postavení, moc. Životní příběh chudého chlapce z malého městečka v Rakousku je plný zvratů a přivádí čtenáře do světa profesionální kulturistiky, filmu i politiky. Představitel Barbara Conana, Terminátora či dělníka Douglase Quida ze slavného Totall Recall ve své knize bilancuje svůj život a zcela otevřeně hovoří i o osobních záležitostech jako například užívání testosteronů, problémech v manželství či nekalých praktikách Hollywoodu.

Jde o svěží, velmi dobře napsané, čtivé dílo, jež může být zároveň inspirací, jak jít za svými životními cíly a nikdy se nevzdávat.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger je rakousko-americký kulturista, herec a republikánský politik. V letech 2003–2011 zastával úřad guvernéra Kalifornie. Je jedním z nejúspěšnějších kulturistů historie. Vyhrál nespočet soutěží v kulturistice a silovém trojboji – nejcennější jsou jeho vítězství Mr. Olympia a Mr. Universe. Jako herec hraje zejména postavy tvrdých mužů v akčních filmech (jeho nejznámější filmové role jsou Terminátor a Barbar Conan), v nichž zúročuje svoji vypracovanou postavu. Dokázal se prosadit ve filmovém průmyslu i přes to, že neměl herecké vzdělání. K herectví později přidal svou vlastní produkční společností Oak Productions, napsal několik knih o posilování a velmi se angažuje v mnoha sportovních a charitativních akcích. V květnu 2004 a 2007 byl jmenován jedním ze 100 lidí, kteří pomáhají utvářet svět.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM