EN

Prodejte svůj talent

52 tipů, jak zlepšit své schopnosti

Daniel Coyle


Každý má talent!
Jak se zlepšit ve hraní vaší oblíbené hry? Jak rozeznat skutečný talent od chvilkového zájmu? Jak nejlépe nastartovat motivaci? Kniha Prodejte svůj talent je manuálem pro rychlejší mozek a celkově výkonnější osobnost. Obsahuje vědecky prověřené, v praxi ozkoušené a především stručné rady, jak zlepšit schopnosti – vaše, vašich dětí, vaší organizace – ve sportu, hudbě, matematice, umění nebo byznysu. Komplexní a složitou oblast rozvoje dovedností shrnuje do 52 užitečných tipů.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Little Book of Talent
Počet stran 152
EAN 9788026500742
Datum vydání 22.07.2013
Věk od 15
Formát 127x178 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,169
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Jak se zlepšit ve hraní oblíbené hry? Jak rozeznat skutečný talent od chvilkového zájmu? Jak nejlépe nastartovat motivaci?

Všichni dnes vedeme rušné a složité životy. Rodič či učitel, dítě či trenér, umělec nebo podnikatel – my všichni chceme svůj čas a energii využít, co nejvíce to jde. Když přijde na rozvoj našich talentů, všem by se nám hodil uživatelský návod, něco, co by nám říkalo: Dělej toto, tamto nedělej. Hodil by se nám kouč, kterého bychom měli schovaného v kapse nebo tašce.

Kniha Prodejte svůj talent je manuálem pro rychlejší mozek a celkově výkonnější osobnost. Obsahuje vědecky prověřené, v praxi ozkoušené a především stručné rady, jak zlepšit schopnosti – vaše, vašich dětí, vaší organizace – ve sportu, hudbě, matematice, umění nebo byznysu. Komplexní a složitou oblast rozvoje dovedností shrnuje do 52 tipů, mezi nimi například:

- Nebojte se být za hlupáky.

- Přemýšlejte v obrazech.

- Zdřímněte si.

- Vymyslete si na sebe každodenní zkoušky.

- Zamilujte si opakování.

Daniel Coyle je autorem řady bestsellerů, v češtině vyšly jeho knihy Armstrongova válka (Triton) a Tajný závod (Knižní klub). Působil v Outside Magazine, dvakrát byl nominován na National Magazine Award a jeho práce byla zařazena do ročenky The Best American Sports Writing.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM