EN

Rýmovačky naší Kačky

Ladislav Havránek, Ferdinand Krch


Znáte rýmovačky naší Kačky?
Leporelo určené úplně nejmenším dětem, které začínají používat jazyk a mluvidla a zkoušejí první slova ať skutečná, nebo vymyšlená, je tento název zcela příhodný a vypovídající. Také na jeho počátku stáli odborníci na slovo vzatí – skvělí pedagogové, kteří se absolutně věnovali dětem – Ladislav Havránek a Ferdinand Krch.

Detailní informace

Ilustrátor Olga Franzová
Jazyk čeština
Počet stran 12
EAN 9788000030999
Datum vydání 15.04.2013
Věk od 2
Formát 240x160 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,17
Typ Kniha
Vazba leporelo knížkové

Spojení rýmovačky naší Kačky je populární až „vlezlé“, ale právě pro leporelo určené úplně nejmenším dětem, které začínají používat jazyk a mluvidla a zkoušejí první slova ať skutečná, nebo vymyšlená, je tento název zcela příhodný a vypovídající. Také na jeho počátku stáli odborníci na slovo vzatí – skvělí pedagogové, kteří se absolutně věnovali dětem – Ladislav Havránek a Ferdinand Krch.

Na konci leporela (vyšlo poprvé v roce 1969), po němž se současní rodiče i učitelky mateřských škol stále ptají, vysvětlují: „Děti milují rytmus a hudbu rýmů v říkadlech …samy s velkým požitkem vymýšlejí rýmy… Je to výborná příprava pro rytmickou a hudební výchovu…“

Toto nadčasové leporelo vydáváme s novými ilustracemi a v nové grafické úpravě. Věříme, že se bude dětem nejen líbit, ale pomůže obohatit jejich vědomosti i dovednosti.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM