EN

Rychlé čtení

Čtěte rychleji, učte se lépe, dokažte víc

Tony Buzan


Bestseller Tonyho Buzana, autora Myšlenkových map
Představte si čas, který byste mohli ušetřit, a všechny ty úžasné nové informace, které byste mohli obsáhnout, kdybyste byli schopni číst rychleji… Tony Buzan ve své knize představuje techniky, které vám pomohou k rychlejšímu čtení a zároveň skutečnému pochopení a porozumění textu a zapamatování co největšího objemu informací – a to bez větších potíží!

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Speed Reading Book
Počet stran 224
EAN 9788026500629
Datum vydání 25.02.2013
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,4
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Představte si čas, který byste mohli ušetřit, a všechny ty úžasné nové informace, které byste mohli obsáhnout, kdybyste byli schopni číst rychleji… Tony Buzan ve své knize představuje techniky, které vám pomohou k rychlejšímu čtení a zároveň skutečnému pochopení a porozumění textu a zapamatování co největšího objemu informací – a to bez větších potíží.

Tony Buzan, autor myšlenkových map a přední světový odborník v oblasti výzkumu mozku, vzdělávání a tréninku paměti, představuje v této knize svou metodu rychlého čtení. Tato metoda změní způsob, jakým čtete – navždy. Padesát let praxe a výzkumu daly vzniknout technikám, které stojí za úspěchem mnoha rychlých čtenářů, včetně mistrů světa v této disciplíně. Zvládněte rychlé čtení a budete také rychleji a kreativněji myslet a snáze zlepšovat svou paměť.

Kniha vás například naučí:

- Ovládnout pohyb svých očí.

- Vést oči při čtení.

- Rozvinout své vizuální schopnosti.

- Překonat překážky ve čtení.

- Zlepšit koncentraci a soustředění.

- Rozšířit slovní zásobu.

„Naučila jsem se rychle číst krok za krokem díky jasné a efektivní metodě Tonyho Buzana – jeho kniha je nezbytným průvodcem na cestě k úspěchům v rychlém čtení!"

– Anne Jonesová, šestinásobná vítězka mistrovství světa v rychlém čtení

Tony Buzan

Proslavil se jako vynálezce myšlenkových map a milionům lidí pomohl uvolnit jejich kreativitu, vylepšit paměť, zrychlit čtení a najít cestu, jak uvažovat v širších souvislostech. Velmi populární jsou jeho školení a motivační přednášky pro soukromé firmy i vládní organizace ve významných centrech byznysu po celém světě. Je plodným autorem, napsal více než sto knih, přeložených do 33 jazyků a prodávaných ve více než 150 zemích.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Tony Buzan

Tony Buzan

Tony Buzan se proslavil jako vynálezce myšlenkových map a milionům lidí pomáhá rozvíjet jejich kreativitu, vylepšovat paměť a najít cestu, jak uvažovat v širších souvislostech. Velmi populární jsou jeho školení a motivační přednášky pro soukromé firmy i vládní organizace ve významných centrech byznysu po celém světě. V roce 2008 získal cenu za životní dílo od Americké asociace kreativity (ACA). Je plodným autorem, napsal přes stovku knih, přeložených do více než 30 jazyků a prodávaných ve více než 150 zemích.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM